HR-analytiikka lopettaa arvailun

Webinaari 7.11.2017

HR-datan kerääminen ja analysointi mahdollistavat paremmat päätökset. Analytiikka palvelee vahvasti johtamista: se tekee näkyväksi asioiden välisiä syy-seuraussuhteita, mikä auttaa johtoa tekemään tuottavampia päätöksiä ihmisten työtyytyväisyyden ja suoriutumisen kannalta. HR-analytiikka lopettaa arvailun.

Kuka muu kuin HR-ammattilainen toisi analysoidun datan johdon pöydälle? Osaatko sinä jo hyödyntää analytiikasta saatavaa tietoa ja raportoida sen johdolle?

Webinaarin sisältö:

  • Miksi hyödyntää HR-analytiikkaa
  • Mitä HR:n kannattaa mitata
  • Millainen analytiikka ja raportointi palvelevat tuloksellista henkilöstöjohtamista, joka kytkeytyy tiukasti liiketoimintaan
  • Käytännön kokemuksia analytiikan hyödyntämisestä

Webinaarin asiantuntijana toimii Johanna Pystynen

Johanna on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri. Hän on toiminut vuodesta 2012 asti Vincit Oy:n henkilöstöjohtajan tehtävissä. Johanna on johtanut Vincitin vuosina 2014–2016 Suomen parhaaksi ja vuonna 2016 Euroopan parhaaksi työpaikaksi (Great Place to Work) ja sai 2015 kansainvälisen Workforce Game Changers 2015 -johtamispalkinnon. Ennen Vincitille siirtymistään Pystynen toimi henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävissä Cybercom Group:ssa ja Cybercom Finland Oy:ssä vuosina 2009–2012.

Tämä webinaari on  Markkinointi-instituutin tuottama. Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät 1.1.2020 Rastor-instituutiksi.

Lataa webinaaritallenne

Kehity HR-ammattilaisena ja varmista, että tietosi on ajan tasalla! Tutustu Rastor-instituutin HR-koulutuksiin