Assistentti- ja sihteeripalvelut seurakunnille – liiketoiminnan ammattitutkinto, Espoo

Työskenteletkö asiakaspalvelussa tai toimistotehtävissä seurakunnan palveluksessa? Assistentti- ja sihteeripalveluihin keskittyvä liiketoiminnan ammattitutkinto sopii seurakuntien työntekijöille, jotka hoitavat kirkon jäsenrekisteriä ja kirkonkirjoja. Koulutus on suunniteltu yhteistyössä Kirkkohallituksen kanssa.

Lisätietoa koulutuksesta

Jos haluat kehittyä sihteeri- ja assistenttityössä, tämä koulutus on sinua varten. Koulutuksessa käydään kattavasti läpi seurakuntien sihteeri- ja assistenttityön eri puolet. 

Perehdyt assistenttityön ydintekemiseen: asiakaspalveluun, henkilötietojen käsittelyyn liittyvään lainsäädäntöön, kokousjärjestelyihin ja -dokumentaatioon, työelämän kirjoittamiseen sekä toimisto-ohjelmistoihin. Lisäksi koulutuksessa käsitellään kirkonkirjoihin, kirkollisiin toimituksiin ja mm. sukuselvityksiin liittyvät käytännön asiat. 

Opiskelu on käytännönläheistä ja sopii työn ohessa suoritettavaksi. Innostavien koulutuspäivien lisäksi koulutukseen sisältyy verkkoluentoja, itsenäistä opiskelua verkossa sekä oppimista työpaikalla omia työtehtäviäsi tehden. Osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa.

Koulutuksen yhteydessä suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnosta liiketoiminnan palvelut -osaamisalan. Liiketoiminnan ammattitutkinto on myös virallinen todistus osaamisestasi. Tutkintotodistus auttaa sinua uusiin työtehtäviin pyrkiessäsi ja antaa hakukelpoisuuden jatkokoulutuspaikkoihin kuten korkeakouluihin. 

 

 

Kysy lisätietoja
Sari Rantakokko osaamispäällikkö 050 526 7274 sari.rantakokko@rastorinst.fi
660 € Mahdollisuus maksuttomaan oppisopimukseen.
Koulutuksen kesto 12 kk
Koulutuspäivät 10 + 3 verkkoluentoa

Espoo
17.3.2021


Nykyaikaisella, virallisella tutkintotodistuksella voin todistaa hallitsevani nykyiset työssä vaadittavat taidot.

Työn ohessa suoritettava tutkinto oli minulle juuri sopiva, koska minun ei ole ollut mahdollista päivittää osaamistani täysipäiväisenä opiskelijana.

Sain paljon faktaa, joka auttaa töistä suoriutumisessa. Kuulin, miten muualla toimitaan, mistä syntyi paljon kehittämisideoita omaan työympäristöön.