Etäkoulutus

Digi- ja somemarkkinointi – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Monimuoto etänä

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 15 kk

Kehitä brändiäsi sekä hyödynnä digimarkkinointia ja sosiaalista mediaa kustannustehokkaasti! Digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan painottuva tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto vauhdittaa tuote- ja palvelumarkkinoinnin prosessien kehittämistä.

Alkaa


Hinta €
1 590

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Tehokas digimarkkinointi tuo parhaan tuoton sijoittamallesi eurolle

Digitaaliseen markkinointiin painottuvassa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa kehität brändiäsi systemaattisesti uusimmilla digimarkkinoinnin menetelmillä. Otat haltuun hakukoneoptimoinnin ja web-analytiikan sekä opit rakentamaan asiakasta houkuttelevan sisältöstrategian. Opit myös hyödyntämään sosiaalista mediaa myyntikanavana. 

Koulutuksessa syvennyt lisäksi tuote- ja palvelumarkkinoinnin kehitysprosessiin ja saat työkalut kehittää tuotteiden tai palveluiden myyntiä ja liiketoimintaa suunnitelmallisesti.

Tämän digikoulutuksen oivallukset näkyvät konkreettisesti viivan alla. Koulutuksen opeilla teet fiksuja valintoja saadaksesi parhaan tuoton markkinointiin sijoittamillesi euroille. Kehität ja tuotteistat oman yrityksesi tai organisaatiosi tuotetta, palvelua tai toimintamallia jo koulutuksen aikana.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka ideoit, suunnittelet ja toteutat yrityksen tuotteita, palveluja tai prosesseja. Voit toimia esimerkiksi yrittäjänä tai yrityksen markkinointi-, tuote-, kehitys- tai myyntipäällikkönä.

Voit olla kiinnostunut myös koulutuksesta: Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto.