Etäkoulutus

Google Ads -hakusanamainonta

Työpaja
Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 1 kk

Opi suunnittelemaan hakusanamainontaa ja analysoimaan mainonnan tuloksia. Tämän käytännönläheisen Google Ads -koulutuksen aikana opit valitsemaan kampanjalle sopivat avainsanat, budjetoimaan ja hinnoittelemaan mainoksesi ja kirjoittamaan toimivia mainostekstejä.

Alkaa


Hinta €
800 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Opi hakusanamainontaa itse tekemällä

Tässä käytännönläheisessä hakusanamainonnan työpajassa tutustut Google Ads -työkalun ominaisuuksiin ja opit hyödyntämään sitä työssäsi. Google Ads -työpajan käytyäsi pystyt tuottamaan omia mainoskampanjoita ja suunnittelemaan organisaatiosi hakusanamainontaa. Opit analysoimaan mainonnan tuloksia, mikä auttaa sinua kehittämään tehokkaampaa mainontaa.

Opit mitä Google Adsin keskeisimmät termit ja lyhenteet, kuten impressiot, klikit, konversiot, CPC, CTR ja Quality Score, tarkoittavat. Koulutuksessa pääpaino ei kuitenkaan ole teoriassa vaan tekemisessä. Saatkin työpajasta eniten irti, jos sinulla on pääsy oman organisaatiosi Google Ads -tilille.

Koulutus sopii digitaalisen markkinoinnin perusteet hallitseville, markkinointitoimenpiteitä itse käytännössä toteuttaville. 

Google Ads -koulutus on yksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman kursseista. Jos innostuit opiskelusta, voit täydentää osaamisesi muilla koulutusohjelman kursseilla.