Henkilökohtainen coaching, Espoo

Löydä piilevät vahvuutesi henkilökohtaisessa valmennuksessa. Luottamuksellisissa keskusteluissa ulkopuolinen coachaaja auttaa selkeyttämään tilannettasi, ja alat pian nähdä uusia näkökulmia ja ratkaisuvaihtoehtoja.

Lisätietoa koulutuksesta

Henkilökohtainen coaching on tilaisuutesi pysähtyä pohtimaan omaa työtäsi ja työn tekemisen tapoja. Coach auttaa sinua tunnistamaan omiesi lisäksi myös organisaation kehityskohteita. 

Coach tukee ja haastaa sinua löytämään itse parhaat ajattelu- ja toimintatavat tilanteeseesi. Hän valmentaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, mikä samalla auttaa koko organisaatiota menestymään. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niiden päätteeksi sovitte yhdessä konkreettisia toimenpiteitä asioiden eteenpäin viemiseksi. 

Coachaus sopii erityisesti asiantuntijatehtävissä toimiville ja esimiehille. Coachauksesta on apua esim. oman työn, organisaation tai toimialan muuttuessa. Coach voi auttaa myös esimiestyössä vastaan tulevassa haastavassa tilanteessa tai kun valmistaudut tärkeään tehtävään tai esiintymiseen.

Coachausta voidaan tehdä täsmäapuna tai se voi olla jatkuvaa tukien sinua henkilökohtaisessa kasvussa; kertojen määrästä ja kestosta sovitaan tarpeesi mukaan. Coachauksen hinta on 170 euroa tunnilta tai sopimuksen mukaan.

Coachaus on mahdollista toteuttaa kasvotusten, puhelimitse tai etäyhteydellä.

Kysy lisätietoja
Päivi Puhakka osaamispäällikkö 040 561 5306 paivi.puhakka@rastorinst.fi