Henkilöstöraportointi ja henkilöstöluvut, Espoo

Mitä henkilöstöön liittyvää tietoa on tärkeää raportoida ja mitata, ja miten tuloksia tulkitaan? Opit tuntemaan henkilöstöraportointiin liittyvät lait ja säädökset ja toimimaan niiden edellyttämällä tavalla. Koulutuksen jälkeen osaat tehdä vaadittavat viranomaisraportit ja -ilmoitukset.

Lisätietoa koulutuksesta

Henkilöstöraportointi ja henkilöstöluvut -kurssilla opit olennaisen henkilöstöraportoinnista sekä viranomaissäädösten että oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta. Opit hankkimaan henkilöstölukuja, raportoimaan niitä sekä analysoimaan tietoa siten, että siitä on hyötyä liiketoiminnan johtamiselle ja suunnittelulle.

Koulutuksesta tuot ajantasaiset tiedot säädöksistä ja raportointivelvoitteista oman organisaatiosi käyttöön. Osaat tuottaa ja tulkita dataa organisaatiosi toiminnan kehittämisen ja strategisen suunnittelun tueksi.

Koulutus soveltuu HR-assistenteille ja muille HR-ammattilaisille, esimiehille, taloushallinnon ammattilaisille sekä muille assistenteille ja asiantuntijoille, joiden on työssään tunnettava henkilöstöön liittyvien lukujen periaatteet.

Kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa. Voit halutessasi jatkaa opintojasi henkilöstöassistentiksi asti.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1030 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1 kk
Koulutuspäivät 1

Espoo
21.9.2020

Koulutuspäivät
21.9.2020
Laajuus
Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 1 koulutuspäivä sekä n. 7 h ohjattua etäopiskelua viikossa. Laajuus 2 ov.
Kouluttajat

Kirsti Paloniemi, toimitusjohtaja, Henkilöstötieto Paloniemi Oy

Koulutuspäivän aiheita

  • Henkilöstöraportoinnin tarkoitus
  • Henkilöstöraportoinnin sisältö
  • Keskeiset tunnusluvut
  • Henkilöstökulut: uusiutumis-, kehittämis- ja rasittumiskulut

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?