HR-analytiikka, Espoo

Nykyaikaisessa henkilöstöjohtamisessa HR-luvut ja analytiikka luovat perustan päätöksenteolle ja suunnittelulle. Tällä kurssilla opit ymmärtämään ja hyödyntämään lukuja ja hahmotat, miten HR-analytiikka voi palvella henkilöstöjohtamista ja liiketoimintaa.

HR-analytiikka kertoo olennaiset luvut

HR-analytiikka tekee näkyväksi henkilöstöön kohdistuneiden panostusten tuotoksen ja tuloksellisuuden. Kun henkilöstön osaamisesta, jaksamisesta ja hyvästä johtamisesta pidetään huolta, luodaan pohjaa menestykselle. Keskustelu johdon kanssa on sujuvampaa ja tuloksellisempaa, kun pystyt HR-ammattilaisena esittämään perustelut tälle myös lukujen valossa; säästöinä, kustannustehokkuutena ja tuloksellisuutena.

Tässä koulutuksessa opit hahmottamaan, mitkä ovat olennaiset luvut oman organisaatiosi liiketoiminnan ja henkilöstöjohtamisen kannalta. Innostut seuraamaan HR:n lukuja ja opit kytkemään ne tuottavuuteen ja tuloksellisuuteen. Koulutuksessa ei keskitytä pilkuntarkkoihin lukuihin vaan opitaan tekemään arvioita suunnista ja trendeistä HR-lukujen avulla. 

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat työssään henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta. Koulutus soveltuu myös talousjohtajille ja liiketoiminnasta vastaaville, joiden vastuulla on sekä henkilöstö että liiketoiminta.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa. Voit sisällyttää kurssin myös osaksi HR-asiantuntijan ohjelmaa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1320 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Koulutuspäivät 1

Espoo
7.2.2022