HR Master Certificate, Espoo

Kun HR pysyy liikkeessä, on organisaatiokin aina ajan hermolla. Tässä ohjelmassa löydät keinot valjastaa henkilöstön potentiaali täysimääräisesti käyttöön ja liiketoiminnan tueksi. Toteutamme tämän ainutlaatuisen ohjelman yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kasva vastuullisempiin tehtäviin

HR on organisaation kasvot: huippuosaajat HR:ssä viestivät yrityksen kulttuurista ja vahvistavat työnantajamielikuvaa. Tässä kokeneiden HR-asiantuntijoiden sertifikaattiohjelmassa saat rohkeutta kyseenalaistaa, ottaa aiempaa enemmän vastuuta ja tehdä vaativia päätöksiä. Kasvat asiantuntijana, jota kuunnellaan ja joka halutaan mukaan kehittämään organisaatiota ja sen liiketoimintaa. 

HR Master Certificate -ohjelma nostaa sinut henkilöstöjohtamisen kärkijoukkoon. Pääset mukaan kauppakamarin HR-päättäjäklubiin, jossa voit jakaa kokemuksia, tuulettaa ajatuksiasi ja verkostoitua muiden kunnianhimoisten HR-päättäjien kanssa. Klubin jäsenet edustavat laajasti henkilöstöjohtoa eri toimialoilta ja erilaisista organisaatioista.

Ohjelmaan on jatkuva haku. Ohjelma on suunniteltu siten, että sen voi sovittaa joustavasti omiin aikatauluihin. Sertifikaatin ehtii hyvin suorittaa vuodessa, mutta joustavuuden takaamiseksi opiskelulle on varattu aikaa kolme vuotta. Todistuksena osaamisestasi saat sertifikaatin alan arvostetuilta, tunnetuilta toimijoilta.

HR Certificate -ohjelmat uran eri vaiheisiin

 • HR Master Certificate on ensimmäinen HR Certificate -ohjelmista.
   
 • Työhyvinvoinnin sertifikaatti
  Työhyvinvoinnin sertifikaatti on napakka koulutus HR-ammattilaiselle tai esimiehelle, joka haluaa kehittää organisaationsa työhyvinvointia suunnitelmallisesti.
Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
9250 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1-3 vuotta valitsemiesi palveluiden mukaan
Koulutuspäivät Valitsemiesi kurssien mukaan

Espoo
joustava aloitus


HR-Certificate-symboli-gold

Ainutlaatuisissa HR Certificate -ohjelmissa saat käyttöösi Rastor-instituutin ja Helsingin seudun kauppakamarin parhaat HR-palvelut.

Laajuus
Ohjelman kokonaiskesto on 1-3 vuotta. Sen aikana ohjelmaan sisältyvät palvelut ja kurssitarjonta ovat vapaasti käytettävissäsi. Koulutuksen laajuus on 73 op.

Valittavinasi ovat seuraavat Rastor-instituutin kurssit:


Helsingin seudun kauppakamarin palveluista käytettävissäsi ovat:

 • HR-päättäjäklubi
 • Ammattikirjasto, yli sadan sähköisen ammattikirjan kokoelma
 • Laaja ja monipuolinen KoulutusOnline-verkkokoulutuspalvelu
 • Henkilöstöpäivät tai muu valittu matkaseminaari kotimaassa tai laivalla
 • Vapaavalintainen ajankohtaiskoulutus.

Osallistumismaksu voidaan maksaa 3 erässä,  3.430 € + alv /erä. Kokonaishinnaksi tulee tällöin 10.290 € + alv.  Mikäli haluat jakaa maksun eriin, mainitse tästä ilmoittautumislomakkeen LISÄTIEDOT-kentässä.

Osallistumismaksu kattaa sisällöt-kuvauksessa mainitun Rastor-instituutin ja Kauppakamarin tarjonnan sekä niihin liittyvän oppimateriaalin.

Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Koska kyseessä on Rastor-instituutin ja Kauppakamarin yhteistoteutus, tulet vielä saamaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia tietosuoja-asioihin liittyen. Sähköposti ohjaa sinut lomakesivulle, jossa pääset hyväksymään kummankin järjestäjäorganisaation tietosuojaselosteen ja opiskelijasopimuksen. Näin mahdollistamme luottamuksellisen yhteistyön henkilötietojen käsittelyssä osapuolten välillä. 


Jokin muu koulutus?