Espoo

Hullunkuriset työyhteisöt

Työyhteisön vuorovaikutustilanteita ratkaiseva peli
Lähiopiskelu
Koulutuksen kesto 1½–2 h

Hullunkuriset työyhteisöt™ on pelillinen puheeksi ottamisen väline. Pelaaminen on keino keskustella esimerkiksi työnjaosta ja sisäisestä viestinnästä neutraalilla maaperällä. Roolihahmojen turvin hankalienkin asioiden käsitteleminen luonnistuu rohkaisevassa hengessä.

Hinta €
1 250 + alv 24%

Työyhteisön pelisäännöt kuntoon ja luottamus lujaksi

Fasilitaattorin ohjauksessa pelattavassa Hullunkuriset työyhteisöt -pelissä poraudutaan arkiseen vuorovaikutukseen sekä sen haasteisiin. Roolihahmojen avulla tuodaan rakentavasti näkyväksi ihmisten erilaisuutta, joka tukee työyhteisön moninaisuuden ymmärtämistä. Lisäksi pelissä syvennytään kiireen juurisyihin. Mitä teillä voitaisiin tehdä fiksummin, tehokkaammin ja kitkattomammin? Kun turhan koheltamisen syyt tehdään näkyviksi, kiirettä voidaan hallita.

Tämä työyhteisön oma peli auttaa haastamaan totuttuja toimintatapoja sekä rakentamaan luottamusta ja toimivampia pelisääntöjä. Lopputulemana on parempaa työviihtyvyyttä ja tehokkuutta. Laadukkaammasta vuorovaikutuksesta sekä pienistä hermoja ja aikaa säästävistä muutoksista kertyy ajan mittaan iso potti – myös tulokseen.

Hullunkuriset työyhteisöt on hauska, mutta vakavasti otettava työkalu esimerkiksi tiimien kehittämispäivään, esimieskoulutuksiin sekä HR-toiminnan kehittämiseen. Pelistä on hyötyä erityisesti asiantuntijayrityksissä, joissa työtä tehdään porukalla. Peli on suunniteltu pelattavaksi lähikontaktissa, mutta sen voi toteuttaa myös verkon kautta.

 

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoja tai tilaa pelisessio: hullunkuriset@rastorinst.fi