Hyvinvointipalvelujen kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Espoo

Vauhdita hyvinvointipalveluiden myyntiä! Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suoritettuasi hallitset tuotekehitysprosessin ideasta lanseeraukseen ja luot kuluttaja- ja yritysasiakkaita houkuttelevia palveluita. Tunnet hyvinvointialan toimintaympäristönä ja löydät erottautumistekijäsi hyvinvointi-, wellness- tai työhyvinvointipalveluiden tarjoajana.

Kouluttaudu asiantuntijasta palvelunrakentajaksi kasvavalle hyvinvointialalle!

Hyvinvointiala on kasvussa: sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat etsivät laadukkaita palveluita joko oman tai henkilöstönsä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Jos haluat varmistaa edelläkävijyytesi työhyvinvointi ja wellness-toimijana, tämä koulutus on sinua varten. 

Koulutuksen jälkeen tavoitat kasvavan asiakaspotentiaalin kiinnostavilla, toimivilla ja tuottavilla tuotteilla ja palveluilla. Tästä tuotekehityskoulutuksesta saat kilpailuetua, verkostoja ja konkreettisia työkaluja tuotteistamiseen ja palvelumuotoiluun, myyntiin, markkinointiin ja tulevaisuuden trendien ennakointiin. Osaat luoda tuottavan palvelun, huomioida olennaiset talousluvut ja kiteyttää voitokkaat myyntiargumentit. 

Koulutus sopii erityisesti hyvinvointipalvelujen parissa työskenteleville yrittäjille, myyjille, markkinoijille, valmentajille ja esimiehille sekä muille, jotka kehittävät palvelutarjontaa. Hyvinvointialan toimijana tarjoat esimerkiksi työhyvinvointi-, hyvinvointi-, liikunta- tai kauneudenhoitopalveluita kuluttaja- tai yritysasiakkaille.  

Ohjelman ytimessä on kehittämishanke, jonka kautta viet käytäntöön koulutuksen opit. Pääset jo opiskelun kuluessa soveltamaan tietoja ja taitoja käytännönläheisesti oman yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

Tutustu myös myös terveystuotealalle suunnattuun johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon.

Kysy lisätietoja
Katriina Nurmio osaamispäällikkö 040 765 8890 katriina.nurmio@rastorinst.fi
0 € Edellyttää oppisopimuksen
Koulutuksen kesto 18 kk
Koulutuspäivät 10

Espoo
24.3.2021