Hyvinvointipalvelujen kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Verkko

Vauhdita hyvinvointipalveluiden myyntiä! Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suoritettuasi hallitset tuotekehitysprosessin ideasta lanseeraukseen ja luot kuluttaja- ja yritysasiakkaita houkuttelevia palveluita. Tunnet hyvinvointialan toimintaympäristönä ja löydät erottautumistekijäsi hyvinvointi-, wellness- tai työhyvinvointipalveluiden tarjoajana. Keväällä 2022 käynnistyvä tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on suunniteltu erityisesti tuntologina työskenteleville tai tuntologin tehtäviin tähtääville. 

Kouluttaudu asiantuntijasta palvelunrakentajaksi kasvavalle hyvinvointialalle!

Hyvinvointiala on kasvussa: sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat etsivät laadukkaita palveluita joko oman tai henkilöstönsä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Jos haluat varmistaa edelläkävijyytesi työhyvinvointi ja wellness-toimijana, tämä koulutus on sinua varten. 

Koulutuksen jälkeen tavoitat kasvavan asiakaspotentiaalin kiinnostavilla, toimivilla ja tuottavilla tuotteilla ja palveluilla. Tästä tuotekehityskoulutuksesta saat kilpailuetua, verkostoja ja konkreettisia työkaluja tuotteistamiseen ja palvelumuotoiluun, myyntiin, markkinointiin ja tulevaisuuden trendien ennakointiin. Osaat luoda tuottavan palvelun, huomioida olennaiset talousluvut ja kiteyttää voitokkaat myyntiargumentit. 

Koulutus sopii erityisesti hyvinvointipalvelujen parissa työskenteleville yrittäjille, myyjille, markkinoijille, valmentajille ja esimiehille sekä muille, jotka kehittävät palvelutarjontaa. Hyvinvointialan toimijana tarjoat esimerkiksi työhyvinvointi-, hyvinvointi-, liikunta- tai kauneudenhoitopalveluita kuluttaja- tai yritysasiakkaille.  

Ohjelman ytimessä on kehittämishanke, jonka kautta viet käytäntöön koulutuksen opit. Pääset jo opiskelun kuluessa soveltamaan tietoja ja taitoja käytännönläheisesti oman yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

Kysy lisätietoja
Marjaana Roth asiakkuuspäällikkö 040 534 8679 marjaana.roth@rastorinst.fi
400 €

Edellyttää oppisopimuksen. Ilman oppisopimusta 1590 €.

Koulutuksen kesto 12 kk
Koulutuspäivät 8 (etäyhteydellä)

Verkko
Kevät 2022Minna-Kemppainen

Suoritin tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon tuntologikoulutuksen yhteydessä. Tutkinnosta on ollut näin jälkikäteen ajateltuna yllättävän paljon hyötyä. – Lanseerasin hoitolaani uudet tuntologin Touch-hieronnat. – Rohkaistuin tekemään ja julkaisemaan videoita somessa ja käyttämään omaa kuvaani mainonnassa. – Hintojen tarkistus ylöspäin ei ole enää vaikeaa. – Muutin hoitolani parempaan liiketilaan; näkyvyys parani ja sitä kautta sain uusia asiakkaita. Koulutus oli kaiken kaikkiaan piristysruiske ja sain hyvän pohjan kehittää omaa liiketoimintaani.

Minna Kemppainen
kosmetologi, tuntologi, Hoitola Lumo