Turku

Hyvinvointipalvelujen kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Monimuoto

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–15 kk

Vauhdita hyvinvointipalveluiden myyntiä! Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suoritettuasi hallitset tuotekehitysprosessin ideasta lanseeraukseen ja luot kuluttaja- ja yritysasiakkaita houkuttelevia palveluita.

Alkaa


Hinta €
400

Kouluttaudu asiantuntijasta palvelunrakentajaksi kasvavalle hyvinvointialalle!

Hyvinvointiala on kasvussa: sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat etsivät laadukkaita palveluita joko oman tai henkilöstönsä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Jos haluat varmistaa edelläkävijyytesi työhyvinvointi ja wellness-toimijana, tämä koulutus on sinua varten. 

Koulutuksen jälkeen tavoitat kasvavan asiakaspotentiaalin kiinnostavilla, toimivilla ja tuottavilla tuotteilla ja palveluilla. Tästä tuotekehityskoulutuksesta saat kilpailuetua, verkostoja ja konkreettisia työkaluja tuotteistamiseen ja palvelumuotoiluun, myyntiin, markkinointiin ja tulevaisuuden trendien ennakointiin. Osaat luoda tuottavan palvelun, huomioida olennaiset talousluvut ja kiteyttää voitokkaat myyntiargumentit. 

Koulutus sopii erityisesti hyvinvointipalvelujen parissa työskenteleville yrittäjille, myyjille, markkinoijille, valmentajille ja esimiehille sekä muille, jotka kehittävät palvelutarjontaa. Hyvinvointialan toimijana tarjoat esimerkiksi työhyvinvointi-, hyvinvointi-, liikunta- tai kauneudenhoitopalveluita kuluttaja- tai yritysasiakkaille.  

Ohjelman ytimessä on kehittämishanke, jonka kautta viet käytäntöön koulutuksen opit. Pääset jo opiskelun kuluessa soveltamaan tietoja ja taitoja käytännönläheisesti oman yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.