Ihmisten ja kulttuurin johtaminen, Espoo

Henkilöstöjohtaminen, ihmiset ja organisaatiokulttuuri ovat strategisia menestystekijöitä. Ihmisten ja kulttuurien johtaminen -kurssilla tehdään näkyväksi ihmisten johtamisen ja organisaatiokulttuurin rakentumista sekä niiden vaikutusta liiketoimintaan.

Lisätietoa koulutuksesta

Miksi ihmiset organisaatiossasi toimivat siten kuin toimivat? Ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta työelämässä on tuloksellisen johtamisen perusta. Tämän kurssin opeilla teet näkyväksi organisaatiokulttuuria ja luot ihmislähtöisen johtamisen malleja. 

Kurssin anti ihmisten ja kulttuurin johtamisesta sopii niin HR-ammattilaiselle kuin jokaiselle liiketoiminnan tuloksesta kiinnostuneelle johtajallekin. Kurssi syventyy People & Culture -ajatteluun, joka on modernin, tuottavan työyhteisön ytimessä. 

Kurssin jälkeen osaat sovittaa yhteen organisaation rakenteen ja kulttuurin. Hallitset työyhteisön tunneilmaston dynamiikan ja tunnet periaatteet, joilla vaikuttaa tunteisiin. Osaat rakentaa aktiivisesti toimivaa työyhteisöä ja autat myös työyhteisön jäseniä oivaltamaan, miten ihmiset vaikuttavat organisaatiokulttuuriin.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1830 € (+ alv 24%)
Koulutuksen kesto 2 kk
Koulutuspäivät 2 (etäyhteydellä)

Espoo
8.12.2021