Espoo

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – erikoiskaupanala

Monimuoto

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–14 kk

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) valmistaa sinut entistä tavoitteellisemmaksi johtajaksi. Tutkinnossa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi, joten sinun tulee toimia johto- tai esihenkilötehtävissä. Tämä koulutus on suunniteltu ja suunnattu erityisesti erikoiskaupanalalla esihenkilöinä ja asiantuntijajohtamisen tehtävissä toimiville.

Alkaa


Hinta €
0

Edellyttää oppisopimuksen

Valmenna tiimisi menestymään

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa kasvat varmaksi johtajaksi. Opit tunnistamaan roolisi, vahvuutesi ja kehittämiskohteesi ja kehität samalla oman organisaatiosi johtamista ja työyhteisösi käytäntöjä. 

Tämä johtamiskoulutus soveltuu sinulle, jos olet johtaja, esihenkilö tai asiantuntija, joilla on jo käytännön kokemusta oman vastuualueensa johtamisesta. Koulutuksessa huomioidaan kaupan alan erityistarpeet, mm. syklisyys, kampanjat, työntekijöiden vaihtuvuus ja suuri lukumäärä sekä sesongit. 

Tutkinnossa pääset rakentamaan yksilöllisen oppimispolun valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamis- ja kehittymistarpeitasi johtajana. Saat Rastor-instituutin ohjaajalta henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun.