Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – terveystuoteala, Espoo

Terveystuotealan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto auttaa sinua kehittämään johtamisosaamistasi kokonaisvaltaisesti toimialan erityispiirteet huomioon ottaen. Tutkinnon suorittaaksesi sinun täytyy toimia esimies- tai asiantuntijatehtävissä hyvinvointialalla.

Vie johtamisosaamisesi uudelle tasolle

 

Sopiiko tämä koulutus sinulle?

Tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään lisää INFOTILAISUUTEEN 27.1.2021 klo 15-16. Info on maksuton ja järjestetään turvallisesti etäyhteyksin.

Infossa esillä myös: Hyvinvointipalvelujen kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

 

Terveystuotealan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnolla kasvatat omaa johtamisosaamistasi ja samalla varmistat yrityksesi menestymisen myös tulevaisuudessa. Koulutuksessa laadit oman johtamisosaamisesi tueksi kehittämissuunnitelman. Lisäksi teet strategialähtöisen toimintasuunnitelman terveystuotealan tulevaisuuden näkymät huomioon ottaen.  Tutustut johtamisen teemoihin, henkilöstön ja osaamisen kehittämiseen sekä terveystuotealan toimintaympäristöön.

Koulutuspäivissä huomioidaan hyvinvointi- ja terveystuotealan ajankohtaiset aiheet. Koulutuksessa saat myös tukea ja neuvoja alalla pitkään olleilta asiantuntijoilta sekä saat erinomaisen tilaisuuden verkostoitua muiden wellness-alalla olevien kanssa. 

Koulutuksen jälkeen pystyt arvioimaan ja kehittämään johtamiseen liittyviä prosesseja ja projekteja. Lisäksi opit kehittämään omia vuorovaikutustaitojasi johtamisosaamisesi parantamiseksi. 

Kysy lisätietoja
Katriina Nurmio osaamispäällikkö 040 765 8890 katriina.nurmio@rastorinst.fi
0 € Edellyttää oppisopimuksen
Koulutuksen kesto 18 kk
Koulutuspäivät 10

Espoo
21.4.2021