Terveystuotealan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto auttaa sinua kehittämään johtamisosaamistasi kokonaisvaltaisesti toimialan erityispiirteet huomioon ottaen. Tutkinnon suorittaaksesi sinun täytyy toimia esimies- tai asiantuntijatehtävissä hyvinvointialalla.
Sopiiko tämä koulutus sinulle? Tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään lisää INFOTILAISUUTEEN 27.1.2021 klo 15-16. Info on maksuton ja järjestetään turvallisesti etäyhteyksin. Infossa esillä myös: Hyvinvointipalvelujen kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto |
Terveystuotealan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnolla kasvatat omaa johtamisosaamistasi ja samalla varmistat yrityksesi menestymisen myös tulevaisuudessa. Koulutuksessa laadit oman johtamisosaamisesi tueksi kehittämissuunnitelman. Lisäksi teet strategialähtöisen toimintasuunnitelman terveystuotealan tulevaisuuden näkymät huomioon ottaen. Tutustut johtamisen teemoihin, henkilöstön ja osaamisen kehittämiseen sekä terveystuotealan toimintaympäristöön.
Koulutuspäivissä huomioidaan hyvinvointi- ja terveystuotealan ajankohtaiset aiheet. Koulutuksessa saat myös tukea ja neuvoja alalla pitkään olleilta asiantuntijoilta sekä saat erinomaisen tilaisuuden verkostoitua muiden wellness-alalla olevien kanssa.
Koulutuksen jälkeen pystyt arvioimaan ja kehittämään johtamiseen liittyviä prosesseja ja projekteja. Lisäksi opit kehittämään omia vuorovaikutustaitojasi johtamisosaamisesi parantamiseksi.
mm.
Laura Lares, hallitusammattilainen, toimitusjohtaja, Ablers Oy
Katriina Nurmio, osaamispäällikkö, fytonomi, Rastor-instituutti
Mika Rönkkö, toiminnanjohtaja, Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto ry
STARTTIPÄIVÄ 21.4.2021
KOULUTUSPÄIVÄ 27.5.2021
Strategisen johtamisen pelikenttä
KOULUTUSPÄIVÄ 9/2021
Itsensä johtaminen
KOULUTUSPÄIVÄ 27.10.2021
Talouden tunnusluvut johtamisen tukena
KOULUTUSPÄIVÄ 11/2021
Johtamisviestintä ja vuorovaikuttaminen
KOULUTUSPÄIVÄ 19.1.2022
Onnistunut strategian mukainen projektityöskentely
Työpaja omista projekteista
Projektijohtamisen - verkkokurssi
KOULUTUSPÄIVÄ 15.2.2022
Kasvun johtaminen
KOULUTUSPÄIVÄ 3/2022
Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
KOULUTUSPÄIVÄ 5/2022
Asiakkuuksien johtaminen ja kehittäminen
KOULUTUSPÄIVÄ 9/2022
Työelämän lainsäädäntö
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.
Valitset Rastor-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.
Jokaisessa ammatillisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.
Kaikille yhteinen tutkinnon osa
Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena yhteistyössä SASKY:n kanssa.
Oppisopimuskoulutuksessa suurin osa oppimisesta tapahtuu omalla työpaikalla käytännön työtä tekemällä. Oppimista täydennetään osallistumalla koulutukseen Rastor-instituutissa. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka ja työaikasi on oltava vähintään 25 tuntia viikossa. Oppisopimusta varten tarvitset myös työnantajasi suostumuksen oppisopimukseen.
Oppisopimuksessa työnantaja osallistuu kouluttamiseen ja varmistaa, että uutta osaamista on mahdollista hankkia sen verran kuin tutkinnon suorittamiseksi vaaditaan. Työpaikan on tarjottava sellaisia työtehtäviä, että ne vastaavat oppisopimusopiskelijan valitseman tutkinnon vaatimuksia. Työnantajan on annettava opiskelijalle mahdollisuus osallistua myös koulutuspäiviin ja muuhun koulutukseen.
Työpaikalta nimetään työpaikkaohjaaja tai -kouluttaja, jolla täytyy olla aikaa ja osaamista opiskelijan ohjaamiseen työajallaan. Työnantajan on sitouduttava siihen, että opiskelija voi hankkia tutkintoon tarvittavaa uutta osaamista ja hän voi suorittaa koulutuksen.
Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).