Johtamisjärjestelmä, Espoo

Opi analysoimaan oman organisaatiosi johtamisen nykytila ja poimimaan sieltä kriittisimmät muutoskohteet. Kurssilla rakennat suunnitelman johtamisjärjestelmän kehittämiseksi ja tarkastelet johtoryhmän työn toimivuutta.

Lisätietoa koulutuksesta

Johtamisjärjestelmillä varmistetaan, että ihmiset tekevät toivottuja asioita toivotulla tavalla ja toisaalta eivät tee ei-toivottuja asioita. Koulutuksessa rakennat omaan organisaatioisi toimivat ja nykyaikaiset johtamisen tavat.

Saat käyttöösi työkalut ja ajankohtaisen teoriatiedon, joita pääset käyttämään analysoidessasi organisaatiosi nykytilaa ja luodessasi juuri teille sopivan johtamismallin. Nostat esiin tärkeimmät kehittämiskohteet ja osaat ottaa perustellusti käyttöön parantamistoimenpiteet.

Kurssi sopii HR-ammattilaisille sekä muille johtamisjärjestelmää kehittäville ja henkilöstöjohtamisen parissa työskenteleville.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1320 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1,5 kk
Koulutuspäivät 1

Espoo
10.6.2020

Koulutuspäivät
10.6.2020
Laajuus
Koulutus kestää 1,5 kk. Siihen sisältyy 1 koulutuspäivä sekä 2-4 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 5 op.

Koulutuspäivän teemoja:

  • Johtamisjärjestelmä
  • Johtamisjärjestelmien komponentit
  • Strategian toteuttaminen

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
 


Jokin muu koulutus?