Kauneudenhoitopalvelujen kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 16 kk

Kasvata kilpailukykyäsi ja kauneudenhoitoalan palveluntarjoajana! Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suoritettuasi hallitset palvelukehitysprosessin ideasta lanseeraukseen ja luot asiakkaita houkuttelevia palveluita. Löydät erottautumistekijäsi ja rakennat brändiäsi ammattilaisten opastuksella.

Hinta €
1 590

Mahdollisuus maksuttomaan oppisopimukseen.

Kasvata kilpailukykyäsi palvelunrakentajana

Koulutuksen suoritettuasi tavoitat kasvavan asiakaspotentiaalin kiinnostavilla, toimivilla ja tuottavilla palveluilla sekä tuoteratkaisuilla. Saat kilpailuetua, verkostoja ja konkreettisia työkaluja tuotteistamiseen ja palvelumuotoiluun sekä myyntiin, markkinointiin, brändin rakentamiseen ja tulevaisuuden trendien ennakointiin. Osaat luoda tuottavan palvelun, huomioida olennaiset talousluvut ja kiteyttää voitokkaat myyntiargumentit. 

Koulutus sopii kauneudenhoitopalvelujen parissa työskenteleville yrittäjille ja myyjille, jotka kehittävät kauneudenhoitopalveluita kuluttaja- tai yritysasiakkaille. Ennakkoon ei edellytetä tiettyä osaamista. Halu kulkea oman alan kärkijoukoissa ja kehittää asiakkailleen tämän päivän ja tulevaisuuden palveluja on tärkeää.

Ohjelman ytimessä on kehittämishanke, jonka avulla viet käytäntöön koulutuksen opit. Pääset jo opiskelun kuluessa soveltamaan tietoja ja taitoja käytännönläheisesti oman yrityksesi palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseen.