Kiinteistönvälittäjän RekryKoulutus, Remax, Helsinki

rekrytointiin tähtäävä koulutus

Koulutamme yhteistyössä RE/MAX-kiinteistönvälitysketjun ja TE-palveluiden kanssa 15 uutta tulevaa kiinteistönvälittäjää ja myynnin ammattilaista Uudellemaalle. Koulutuksella saat valmiudet ammattimaiseen ja kokonaisvaltaiseen kiinteistövälityksen myyntiin ja markkinointiin. Ymmärrät toimialan lainsäädännön ja osaat toimia hyvän välitystavan mukaisesti.

Työpaikka kiinteistönvälityksen parista!


Katso koulutuksen INFOTILAISUUDEN tallenne! 


Koulutus soveltuu erinomaisesti henkilöille, joilla on jo hieman kokemusta esim. asiakaspalvelusta, myynnistä tai markkinoinnista. Jos omaat reippaan ja aktiivisen palveluasenteen ja motivaation työllistyä kiinteistönvälitysalalle, tämä koulutus on juuri sinulle. Asenne ratkaisee paljon. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä B-ajokortti ovat vaatimuksena.

Kuka voi hakea koulutukseen?

Voit hakea tähän rekrytointiin tähtäävään koulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin.


RekryKoulutus alkaa 15.6.2021 ja päättyy 2.11.2021

Haku on päättynyt!

Kannattaa toimia nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja otamme nopeasti yhteyttä hakijoihin.
 

  1. Täytä osaamisprofiilisi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään. Tämä on tärkeää, jotta sopivan yhteistyöyrityksen löytäminen etenee nopeasti ja voimme henkilökohtaisesti kertoa hakuprosessin etenemisestä.
     
  2. Täytä hakemus TE-palveluiden sivuillaKoulutuksen numero on 699297. Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Varmistathan myös, että työnhakusi on voimassa TE-toimistossa.
    Kysy lisätietoja
    Esko Vuorio yrityskouluttaja 050 412 1768 esko.a.vuorio@outlook.com