Kiinteistötekniikan koulutus, Espoo

Kiinteistöjen tekniset ratkaisut monipuolistuvat. Oletko ajan tasalla uusimmista tekniikoista? Tämä kiinteistötekniikan koulutus päivittää osaamisesi. Koulutuksen jälkeen hallitset kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotoimintojen laadukkaan, oikea-aikaiseen ja tehokkaan toteuttamiseen.

Varmista kiinteistötekniikan osaamisella työkohteen laatu

Kiinteistötekniikan koulutus antaa monipuoliset valmiudet toimia alan työnjohto- ja esimiestehtävissä. Koulutuksessa keskityt asiantuntijuutesi laajentamiseen kiinteistöjen ylläpidon ja teknisen huollon tehtävissä. Laajennat osaamistasi myös kiinteistöjen kunnossapidossa, elinkaariajattelussa sekä huolto- ja korjausrakentamisessa. Opit hyvödyntämään talotekniikan järjestelmiä sekä parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta.

Koulutus on tarkoitettu alan työnjohto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville tai kyseisiin tehtäviin siirtyville. Osallistujalta edellytetään toimialan vankkaa ammatillista osaamista sekä halua johtaa ja kehittää toimintaa vastuualueellaan.

Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja työhönsoveltamistehtävillä. Näin koulutuksen opit siirtyvät suoraan konkreettiseen toimintaan työpaikalla.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Kysy lisätietoja
Heidi Pousár osaamispäällikkö 040 725 5557 heidi.pousar@rastorinst.fi
2100 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuspäivät 6

Espoo
1.4.2021

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?