Lähiesimiestyön ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala, Verkko

Sosiaali- ja terveysala on tulevat vuodet rakenteellisessa muutoksessa. Työyhteisön jäsenet tarvitsevat tuekseen osaavaa esimiestä. Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa otat haltuun esimiestyön kokonaisuuden. Opit tekemään tuloksellista esimiestyötä: saat työyhteisön jäsenet sitoutumaan, kehittämään ja kehittymään ammatillisesti. Opit rakentamaan esimiestyössäsi hyvinvoivaa työyhteisöä.

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksessa opit ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimisi työskentelyä ja kasvat hyväksi esimieheksi. Koulutuksen jälkeen tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet ja oikeudet johtaa tiimisi osaamista, työnjakoa ja tehtäviä strategiaa tukevalla tavalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kehittämistyön valmiudet, mikä antaa vahvan perustan esimiestyöllesi.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, joka räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin ohjaajalta.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii uusille esimiehille sekä vastikään operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille, tiiminvetäjille ja asiantuntijoille. Jos olet jo kokeneempi esimies, suosittelemme sinulle Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa.

Kysy lisätietoja
Heidi Kemppainen asiakkuuspäällikkö 040 669 4629 heidi.kemppainen@rastorinst.fi
800 €

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Koulutuksen kesto 12 kk
Koulutuspäivät n. 10 (etäyhteydellä)

Verkko
3.3.2022Matti Paavola 500x300

Minulla on nyt selkeämpi yleiskuva siitä, millaiset vastuut, velvollisuudet ja työtehtävät esimiestyöhön kuuluu. Osaan siis hoitaa lähiesimiehen tehtäviä työlainsäädännön mukaan.