Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – hius- ja kauneudenhoitoala

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–14 kk

Hius- tai kauneudenhoitoalan yrittäjä, haluatko parantaa yrityksesi kannattavuutta ja lisätä myyntiä? Hius- ja kauneudenhoitoalalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto pureutuu toimialan erityispiirteisiin ja antaa sinulle keinot kehittää omaa liiketoimintaasi. Opit tekemään tehokasta myyntiä ja markkinointia, ja opit seuraamaan tekemiesi toimenpiteiden tuloksellisuutta. Voit osallistua koulutukseen mistä päin Suomea tahansa. Lähipäivät järjestetään Oulussa ja Espoossa, mutta voit osallistua niihin myös etäyhteydellä.

Hinta €
860

Mahdollisuus maksuttomaan oppisopimukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksen aikana syvennyt siihen, miten voit kehittää liiketoimintaasi ja työskentelytapaasi suunnitelmallisesti. Saat myös osaamista yrityksessä työskentelevien työntekijöiden/yrittäjien perehdyttämiseen, ohjaamiseen ja sitouttamiseen. Painopisteenä koulutuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhön ja osaamisen kehittämiseen. 

Koulutus soveltuu hius- tai kauneudenhoitoalalla toimivalle yrittäjille, joiden liikkeessä työskentelee myös muita (työntekijät, sopimusyrittäjät, vuokratuolilaiset) tai yksinyrittäjille, jotka tulevaisuudessa suunnittelevat laajentavansa toimintaansa.

Tutkinto suoritetaan oman työn ohessa ja saat siitä virallisen tutkintotodistuksen. Koulutuksen alussa kartoitetaan tämänhetkinen osaamisesi ja ammatillinen kokemuksesi, ja niiden pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma.

Koulutus on suunniteltu yhteistyössä Suomen Hiusyrittäjät ry:n ja Suomen Kosmetologien Yhdistyksen kanssa.

 

Koulutuksesta sanottua:

“Päivän vetäjä oli äärimmäisen selkeä ja ammattitaitoinen kouluttaja. On erittäin mielenkiintoista kuunnella luentoa ja ottaa asiat suoraan omaan käytäntöön.”

“Päivä oli antoisa ja huippu mielenkiintoinen. Kouluttaja haastoi hyvin ja jokainen hetki piti hyvin otteessaan.”

“Koulutuspäivä oli taas tosi antoisa, asia sitä mitä piti ja henki ryhmän kesken hyvä.”

“Päivä oli hyödyllinen, opiskelijat fiksuja, kaikki huomioonottavia. Kouluttaja tosi hyvä ja innostava. Innolla odotan jo seuraavaa päivää.”