Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – hius- ja kauneudenhoitoala

Hius- tai kauneudenhoitoalan yrittäjä, haluatko parantaa yrityksesi kannattavuutta ja lisätä myyntiä? Hius- ja kauneudenhoitoalalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto pureutuu toimialan erityispiirteisiin ja antaa sinulle keinot kehittää omaa liiketoimintaasi. Opit tekemään tehokasta myyntiä ja markkinointia, ja opit seuraamaan tekemiesi toimenpiteiden tuloksellisuutta.

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksen aikana syvennyt siihen, miten voit kehittää liiketoimintaasi ja työskentelytapaasi suunnitelmallisesti. Saat myös osaamista yrityksessä työskentelevien työntekijöiden/yrittäjien perehdyttämiseen, ohjaamiseen ja sitouttamiseen. Painopisteenä koulutuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhön ja osaamisen kehittämiseen. 

Koulutus soveltuu hius- tai kauneudenhoitoalalla toimivalle yrittäjille, joiden liikkeessä työskentelee myös muita (työntekijät, sopimusyrittäjät, vuokratuolilaiset) tai yksinyrittäjille, jotka tulevaisuudessa suunnittelevat laajentavansa toimintaansa.

Tutkinto suoritetaan oman työn ohessa ja saat siitä virallisen tutkintotodistuksen. Koulutuksen alussa kartoitetaan tämänhetkinen osaamisesi ja ammatillinen kokemuksesi, ja niiden pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Faros & Com Oy:n ja Suomen Hiusyrittäjät ry:n kanssa.

Kysy lisätietoja
Sari Tukia-Kärki osaamispäällikkö 050 401 4943 sari.tukia-karki@rastorinst.fi
Teija Riikonen Faros & Com Oy 050 517 8407 teija.riikonen@faroscom.com
860 €

Mahdollisuus maksuttomaan oppisopimukseen

Koulutuksen kesto 12–14 kk
Koulutuspäivät 10

Espoo
26.9.2022

Oulu
26.9.2022