Etäkoulutus

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – ravintola-ala

Monimuoto etänä

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 1–2 vuotta

Ravintola- tai hotellialalla työskentelevä, tule kehittämään liiketoiminnan osaamistasi! Koulutuksen avulla opit tuottamaan asiakkaillesi erinomaisia elämyksiä huolehtien samalla kannattavuuden toteutumisesta. Perehdyt myös kestävän kehityksen ja ilmastovastuullisuuden teemoihin: saat tiedot ja taidot kestävän kehityksen toteuttamiseen omalla työpaikallasi.

Alkaa


Koulutus on maksuton

Lisätietoa koulutuksesta

Ravintola- ja hotellialalle suunnatussa liiketoiminnan perustutkinnossa virittäydyt luomaan entistä parempaa asiakaskokemusta kestävän kehityksen ja ilmastovastuullisuuden näkökulmat huomioiden. Saat kokonaiskuvan oman alasi liiketoiminnasta ja ymmärrät, miten omassa roolissasi vaikutat organisaation liiketoimintaan, kannattavuuteen ja tulokseen. 

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto on työelämässä arvostettu tutkinto, joka antaa uusia uramahdollisuuksia sekä jatko-opiskelukelpoisuuden korkea-asteelle. Tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet ravintola- tai hotellialalla joko työntekijänä tai esihenkilötehtävissä. Tutustu myös ravintola-alalle suunnattuun liiketoiminnan ammattitutkintoon.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä ammattiopisto Varian kanssa. Sinulla on mahdollisuus syventää ravintola- ja hotellialan osaamistasi Varian kurssitarjonnan avulla.