Verkko

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – ravintola- ja catering-ala

Monimuoto etänä

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 1–2 vuotta

Ravintola- tai catering-alalla työskentelevä, tule kehittämään liiketoiminnan osaamistasi! Koulutuksen myötä opit tuottamaan asiakkaillesi erinomaisia elämyksiä huolehtien samalla kannattavuuden toteutumisesta. Koulutuksessa perehdyt myös kestävän kehityksen ja ilmastovastuullisuuden teemoihin: saat tiedot ja taidot kestävän kehityksen toteuttamiseen omalla työpaikallasi.

Alkaa


Hinta €
0

Koulutus on maksuton

Lisätietoa koulutuksesta

Ravintola- ja catering-alalle suunnatussa liiketoiminnan perustutkinnossa virittäydyt luomaan entistä parempaa asiakaskokemusta kestävän kehityksen ja ilmastovastuullisuuden näkökulmat huomioiden. Saat kokonaiskuvan oman alasi liiketoiminnasta ja ymmärrät, miten omassa roolissasi vaikutat organisaation liiketoimintaan, kannattavuuteen ja tulokseen. 

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet ravintola-, catering- tai hotellialalla joko työntekijänä tai esihenkilötehtävissä. 

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto on työelämässä arvostettu tutkinto, joka antaa uusia uramahdollisuuksia sekä jatko-opiskelukelpoisuuden korkea-asteelle. Koulutus suunnitellaan sinulle yksilöllisesti. Henkilökohtainen tutkintopolkusi valitaan sen mukaan, mitkä ovat kehittymistarpeesi ja mitä työtehtäviä pääset omalla työpaikallasi tekemään. 

Tämä koulutus toteutetaan yhteistyössä ammattiopisto Varian kanssa. Sinulla on mahdollisuus syventää ravintola- ja catering-alan osaamistasi Varian kurssitarjonnan avulla.