Etäkoulutus

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – taloushallinnon ala

Etäopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 1,5–2 vuotta

Työskenteletkö taloushallinnossa tai oletko siirtymässä taloushallinnon työtehtäviin? Taloushallintoon  suunnatussa liiketoiminnan perustutkinnossa vahvistat taloushallinto-osaamisen ohella myös asiakaspalvelu- ja liiketoimintaosaamistasi. Hae mukaan heti, niin voit aloittaa opinnot joustavasti oman aikataulusi mukaan jo ennen varsinaista ryhmän aloituspäivää!

Alkaa


Hinta €
0

Koulutus on maksuton

Tervetuloa Merkonomi-infoon! 

Mietitkö merkonomiopintoja työsi ohessa, mutta haluat tietää lisää ennen hakeutumista? Tule infotilaisuuteen kuulemaan ja kysymään! Katso seuraavan infon ajankohta ja ilmoittaudu mukaan.

Arvostettu merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto joustavasti oman työn ohessa

Merkonomikoulutuksessa kehität ammattitaitoasi erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Koulutuksen jälkeen ymmärrät myös laajemmin, mistä kannattava liiketoiminta koostuu. 

Suoritat tutkinnon oman työsi ohessa. Painopisteenä koulutuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhösi ja osaamisesi kehittämiseen. Merkonomi on tunnettu ja työelämässä arvostettu ammattilaisten perustutkinto, jonka opiskelemalla saat myös jatko-opiskelukelpoisuuden.

Koulutus sisältää etä- tai lähikoulutuspäiviä, itsenäistä opiskelua sekä oppimista omalla työpaikallasi. Koulutuspäiviä on 2–4 kuukaudessa ja ne pidetään arkisin 9–16 välillä. Niihin osallistumisesta sinun on sovittava työnantajasi kanssa.

 

Laajuus
Koulutuksen suunniteltu kesto on 1,5–2 vuotta, ja siihen sisältyy 10–25 koulutuspäivää, itsenäistä verkko-opiskelua sekä oppimista omalla työpaikallasi. Koulutuspäivien määrä vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Laajuus on 180 osp.