Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – teatteriala, Espoo

Teatterialalla työskentelevä – miten on liiketoiminnan, talouden, markkinoinnin ja myynnin osaamisesi laita? Sinulla on tärkeä rooli teatterisi liiketoiminnan ja kannattavuuden kehittämisessä. Omalle alallesi räätälöidyssä merkonomin koulutuksessa saat näkemystä ja kokonaiskuvaa työsi hoitamiseen.

Lisätietoa teatterialan merkonomikoulutuksesta

Liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneella on hyvä kokonaiskuva organisaation toiminnasta ja omasta roolista siinä. Koulutuksen jälkeen osaat tavoitteellisesti tehdä myynnin, asiakaspalvelun ja asiakkuuksien hoidon, markkinoinnin sekä talouden perustehtäviä. Ymmärrät, miten omassa roolissasi vaikutat organisaation liiketoimintaa, kannattavuuteen ja tulokseen. 

Opintoihin kuuluvat harjoitukset liittyvät omaan työhösi, joten kehität samalla työnantajasi toimintaa asiantuntijoiden ohjauksessa. Pääset myös verkostoitumaan muiden teattereissa työskentelevien kanssa ja vaihtamaan kokemuksia työn onnistumisista ja haasteista. 

Merkonomin koulutus sopii monenlaisissa teatterialan tehtävissä toimiville. Työskentelet esimerkiksi myynnissä tai myynnin tukena, markkinoinnissa, asiakaspalvelussa tai sihteerinä tai taloushallinnon tehtävissä. 

Suoritat liiketoiminnan perustutkinnon oman työsi ohella. Merkonomikoulutus on monimuotoista ja sisältää innostavia koulutuspäiviä, opiskelua verkossa, kun sinulle sopii, sekä oppimista omissa työtehtävissä.

Koulutuksessa voit painottaa sitä osaamista ja niitä työtehtäviä, jotka ovat sinulle työssäsi tärkeitä. Sinulle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma eli valitset kursseja tarpeesi mukaan. Saat virallisen tutkintotodistuksen, joka mm. antaa yleisen hakukelpoisuuden korkeakouluasteelle.
 

 

Kysy lisätietoja
Saana Markkola asiakkuuspäällikkö 050 590 5603 saana.markkola@rastorinst.fi
Sari Partiainen osaamispäällikkö 040 588 0796 sari.partiainen@rastorinst.fi