Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – terveystuoteala, Espoo

Terveystuotealan yrittäjille ja ammattilaisille räätälöity merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto keskittyy markkinointiin, kannattavaan toimintaan, asiakaspalveluun ja yritystoimintaan terveystuotealan näkökulmasta.

Lisätietoa koulutuksesta

Toimitko terveystuotealalla ja haluat kehittää myynti- ja markkinointitaitojasi ja kaupallista osaamistasi tai oman terveystuotealan yrityksesi liiketoimintaa?

Terveystuotealalle suunnitellussa liiketoiminnan perustutkinnossa perehdytään myyntiin, markkinointiin, asiakaspalveluun, talouteen ja yritystoimintaan nimenomaan terveystuotealan näkökulmasta.

Tutkinto soveltuu terveystuotealalla myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä toimiville sekä terveystuotealan yrittäjille.

Merkonomi-opiskelusta saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon ja sen kautta jatko-opiskelukelpoisuuden. Tutkinto suoritetaan oppisopimuksella oman työn ohessa.

Katso tästä kaikki merkonomikoulutuksemme.

Kysy lisätietoja
Kaisa Tolppanen osaamispäällikkö 050 579 1007 kaisa.tolppanen@rastorinst.fi
Saana Markkola asiakkuuspäällikkö 050 590 5603 saana.markkola@rastorinst.fi
0 €

Koulutus on maksuton

Koulutuksen kesto 12–18 kk
Koulutuspäivät 10–12

Espoo
30.11.2021


Seija El Sayed

Olen oppinut tunnistamaan oman toimintani kehittämiskohteet ja tarpeet, minkä lisäksi olen valmis rohkeammin muuttamaan sitä, miten asiat teen.