Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – luovat alat

Luovan alan ammattilainen tai yrittäjä – osaatko luoda myös kannattavaa liiketoimintaa? Tässä koulutuksessa opit olennaisen myynnistä, asiakkuuksista ja liiketoiminnasta kehittääksesi toiminnastasi kannattavaa ja palveluistasi asiakasta kiinnostavia. Suoritat tutkinnon työsi ohessa.

Rakenna luovan alan liiketoiminnasta kannattavaa

Luovan alan ammattilainen – opi kehittämään liiketoimintaasi suunnitelmallisesti, jotta voit keskittyä luovaan työhön. Koulutuksen käytännönläheisillä opeilla varmistat, että liiketoimintasi on kannattavaa ja tuo sinulle myös toimeentulon. Opit tarkastelemaan omaa toimintaasi myynnillisesti sekä kannattavuuden ja asiakastarpeiden näkökulmasta. 

Koulutuksen jälkeen osaat hinnoitella palvelusi ja tuotteesi sekä rakentaa kannattavaa liiketoimintaa. Tiedät, miten voit kaupallistaa tarjontasi. Koulutuksesta saat työkalut kartoittaa asiakkaiden tarpeita ja toiveita sekä opit sitouttamaan asiakkaitasi yrityksesi palveluiden pariin ja syventää asiakassuhdetta. Tunnet modernit myyntikeinot ja kasvatat myös rohkeutta ja taitoa myydä. 

Koulutus soveltuu kaikille luovilla aloilla toimiville ja alan yrittäjille. Työskentelet esimerkiksi muotoilun parissa, kulttuuri-, käsityö- tai taidealalla, tanssin tai teatterin parissa, elokuva-, tv-, radio- tai animaatiotuotannossa, musiikki- tai ohjelmapalveluissa tai liikunta- ja elämyspalveluiden parissa. Koulutus suoritetaan työn ohessa, ja osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa. 

Koulutuksessa verkostoidut muiden luovilla aloilla toimivien kanssa, joten kuulet ja jaat arvokkaita kokemuksia vertaisverkostossa. 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Faros & Com Oy:n ja muotoilualan asiantuntijajärjestön Ornamon kanssa.

 

Kysy lisätietoja
Kaisa Tolppanen osaamispäällikkö 050 579 1007 kaisa.tolppanen@rastorinst.fi
940 € Mahdollisuus maksuttomaan oppisopimukseen.
Koulutuksen kesto 12 kk

Espoo
17.2.2021