Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – museoala, Espoo

Haluatko oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan tuloksellista myyntiä ja markkinointia museolle? Tässä museoalalle suunnitellussa liiketalouden ammattitutkinnossa saat uudenlaista näkemystä myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien hoitamiseen. Lisäät ymmärrystäsi taloudesta ja liiketoiminnasta, ja osaat seurata myynti- ja markkinointitoimenpiteiden tuloksellisuutta.

Lisätietoa koulutuksesta

Tutkinnossa sovellat oppimaasi käytännön työtehtävissäsi. Poimit koulutukseen sisältyvien harjoitusten aiheet omasta työstäsi ja yrityksestäsi. Kehität näin oman työyhteisösi käytäntöjä ja tuet työnantajaorganisaatiotasi jo opintojen aikana. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, ja voit opinnoissa painottaa sitä osaamista ja niitä työtehtäviä, jotka ovat sinulle tärkeitä. 

Koulutus sopii museoalalla myynnin, markkinoinnin tai asiakkuuksien parissa toimiville. Koulutus suoritetaan oppisopimuksella oman työn ohessa. 

Liiketoiminnan ammattitutkinto on työelämässä arvostettu virallinen tutkinto, joka antaa yleisen hakukelpoisuuden korkeakouluasteelle.

Kysy lisätietoja
Saana Markkola asiakkuuspäällikkö 050 590 5603 saana.markkola@rastorinst.fi
Sari Partiainen osaamispäällikkö 040 588 0796 sari.partiainen@rastorinst.fi
0 €

Edellyttää oppisopimuksen

Koulutuksen kesto 12 kk
Koulutuspäivät 8

Espoo
23.8.2021Meri Eerola 500x300

Pysähdyin pohtimaan, mihin työpäiväni käytän ja voinko tehdä enemmän tulosta. Oivalsin, mitä myynti on, minkä seurauksena tuplasimme tuloksen.

Meri Eerola
projektipäällikkö, tapahtumakoordinaattori, Teatterimuseo