Etäkoulutus

Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – ravintola-ala

Monimuoto etänä

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–14 kk

Työskenteletkö ravintola- tai hotellialalla myyntitehtävissä, esimiehenä, yrittäjänä tai tähtäät lähitulevaisuudessa näihin tehtäviin? Ravintola-alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto pureutuu toimialan erityispiirteisiin, sen liiketoiminnan kannattavuuteen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Opit tekemään tehokasta myyntiä ja seuraamaan tekemiesi toimenpiteiden tuloksellisuutta.

Alkaa


Hinta €
860

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Ravintola- ja hotellialalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto tuo sinulle laajaa  osaamista liiketoiminnasta. Lisäät ymmärrystäsi alan tuloksellisesta toiminnasta ja kannattavuudesta sekä miten siihen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa. 

Opit proaktiivisesti myymään tuotteita ja palveluita ja toimimaan vakuuttavasti erilaisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Ymmärrät, kuinka asiakaskokemusta rakennetaan, ja kuinka asiakastyöllä vaikutetaan koko yrityksen liiketoimintaan ja kannattavuuteen.

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet ravintola- tai hotellialalla joko työntekijänä, esihenkilötehtävissä tai yrittäjänä. Tutustu myös ravintola-alalle suunnattuun merkonomin tutkintoon.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä ammattiopisto Varian kanssa. Sinulla on mahdollisuus syventää ravintola- ja hotellialan osaamistasi Varian kurssitarjonnan avulla.