Etäkoulutus

Organisaatiokulttuuri ja HR-viestintä

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 1 kk

Tunnistatko ja tiedostatko organisaatiosi kulttuurin? Organisaatiokulttuurilla on tärkeä rooli organisaation menestyksessä sekä yksilöiden työhön sitoutumisessa ja motivoitumisessa. Tällä kurssilla opit tekemään oman organisaatiosi kulttuuria näkyväksi sekä saat eväitä vaikuttavan HR-viestinnän ja vuorovaikutuksen rakentamiseen.

Alkaa


Hinta €
920 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Organisaatiokulttuurilla on merkittävä vaikutus koko työyhteisön toimintaan. Onko organisaatiokulttuuri yrityksessäsi sellainen kuin sen halutaan olevan ja tukeeko se liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista? Tällä kurssilla pureudut syvällisemmin organisaatiokulttuuriin kokonaisuutena – mitä se tarkoittaa ja miten se ilmenee. Tarkastellessasi organisaatiokulttuuria eri näkökulmista ymmärrät, mistä palikoista hyvä kulttuuri koostuu.

HR-ammattilaisena roolisi viestijänä ja vaikuttajana organisaatiossa on merkittävä. Sinun tulee ymmärtää viestinnän perusasiat sekä tunnistaa tärkeimmät sidos- ja vuorovaikutusryhmäsi. Tällä kurssilla vahvistat viestijän ja vaikuttajan rooliasi, ja opit ideoimaan vuorovaikutuksellisia ja viestinnällisiä toimenpiteitä, joilla pystyt vaikuttamaan kulttuuriin. 

Kurssi sopii HR-ammattilaisille, muutosagenteille, esimiehille sekä työyhteisön, henkilöstön ja johtamisen kehittäjille. Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa