Organisaatiokulttuuri ja HR-viestintä, Verkko

Tunnistatko ja tiedostatko organisaatiosi kulttuurin? Organisaatiokulttuurilla on tärkeä rooli organisaation menestyksessä sekä yksilöiden työhön sitoutumisessa ja motivoitumisessa. Tällä kurssilla opit tekemään oman organisaatiosi kulttuuria näkyväksi sekä saat eväitä vaikuttavan HR-viestinnän ja vuorovaikutuksen rakentamiseen.

Lisätietoa koulutuksesta

Organisaatiokulttuurilla on merkittävä vaikutus koko työyhteisön toimintaan. Onko organisaatiokulttuuri yrityksessäsi sellainen kuin sen halutaan olevan ja tukeeko se liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista? Tällä kurssilla pureudut syvällisemmin organisaatiokulttuuriin kokonaisuutena – mitä se tarkoittaa ja miten se ilmenee. Tarkastellessasi organisaatiokulttuuria eri näkökulmista ymmärrät, mistä palikoista hyvä kulttuuri koostuu.

HR-ammattilaisena roolisi viestijänä ja vaikuttajana organisaatiossa on merkittävä. Sinun tulee ymmärtää viestinnän perusasiat sekä tunnistaa tärkeimmät sidos- ja vuorovaikutusryhmäsi. Tällä kurssilla vahvistat viestijän ja vaikuttajan rooliasi, ja opit ideoimaan vuorovaikutuksellisia ja viestinnällisiä toimenpiteitä, joilla pystyt vaikuttamaan kulttuuriin. 

Kurssi sopii HR-ammattilaisille, muutosagenteille, esimiehille sekä työyhteisön, henkilöstön ja johtamisen kehittäjille. Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa


 

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1320 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1 kk
Koulutuspäivät 1 (etäyhteydellä)

Verkko
6.6.2022