Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys, Espoo

Löydätkö organisaatioosi osaavia työntekijöitä? Kurssilla kehität omaan organisaatioosi sopivat mallit rekrytointiin, perehdytykseen sekä osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoa koulutuksesta

Opit tuntemaan nykyaikaiset rekrytointikanavat ja tiedät, miten niistä tavoitetaan omaan organisaatioon sopivat osaajat. Lisäksi syvennyt perehdytysprosessiin sekä henkilöstön osaamisen kehittämisen moderneihin tapoihin.

Koulutuksen käytyäsi osaat vastata ennakoivasti oman organisaatiosi uuden osaamisen tarpeeseen. Varmistat organisaatiosi rekrytointi- ja perehdytysprosessien toimivuuden. Kun prosessit ovat kunnossa, löydät organisaatioosi oikeita osaajia, jotka pääsevät nopeasti, motivoituneina ja innostuneita uuteen työhön. 

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille, kuten henkilöstöassistenteille, sekä muille, jotka työskentelevät rekrytoinnin, perehdytyksen, osaamisen johtamisen sekä kyvykkyyksien suunnittelun parissa ja tarvitsevat perustiedot aiheesta. 

Kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opintoja henkilöstöassistentiksi asti.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1030 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Koulutuspäivät 1

Espoo
13.2.2020

Koulutuspäivät
13.2.2020
Laajuus
Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 1 koulutuspäivä sekä 7-10 h ohjattua etäopiskelua viikossa. Laajuus on 2 op.

 

Koulutuspäivän aiheita:

  • Osaaminen ja sen kehittäminen 
  • Rekrytoinnin viitekehys ja prosessi
  • Työnantajamielikuvan merkitys rekrytoinnissa
  • Perehdyttämisen kokonaisuus

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?