Palvelumuotoilu ja brändi – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Vauhdita liiketoimintaasi palvelumuotoilun keinoin sekä brändiä rakentamalla! Tässä tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnnossa perehdyt brändin rakentamiseen ja brändipääoman kasvattamiseen. Koulutuksessa otat haltuun ketterät palvelumuotoilun menetelmät ja kehität liiketoimintastrategiaan pohjautuen oman yrityksesi palveluita ja brändiä.

Ota seuraava askel kohti tuloksekasta liiketoimintaa!

Tässä koulutuksessa perehdyt palvelumuotoilun menetelmiin sekä omasta yrityksestäsi esiin nousevaan tuote- tai palvelunkehittämistarpeeseen. Työstät kehityskohdettasi yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Kehitysprojektin myötä opit tuotteistamaan palvelusi käyttäjä- ja asiakaslähtöisesti samalla kuitenkin huomioiden yrityksesi strategiset ja liiketoiminnalliset tavoitteet.

Koulutuksessa saat myös arvokkaita lähestymistapoja brändipääoman kartuttamiseen. Opit rakentamaan brändiä osana organisaatiosi strategiaa sekä liiketoiminnan kehittämistä mm. laatimalla konkreettiset brändiviestinnän toimenpiteet organisaatiollesi. Rakentamalla brändiä luot mielikuvia ja tunnesidoksia, joilla kasvatat asiakkaidesi brändiuskollisuutta, tärkeintä menestyksestä kertovaa tekijää.

Tämä tutkinto soveltuu tuotteita, palveluja ja toimintamalleja kehittäville henkilöille, tuotekehityksen ja markkinoinnin parissa työskenteleville, työntekijäasemassa tai yrittäjänä toimiville.