Projektien johtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Espoo

ent. johtamisen erikoisammattitutkinto, jet

Projektijohtamiseen painottuva Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) antaa kokonaisvaltaisen ymmärryksen projektien johtamisesta. Uudistamme tutkintoa parhaillaan ja päivitämme uudistuneen sisällön näille sivuille kevään aikana.

Lisätietoa koulutuksesta

Projektien johtamiseen painottuva johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto soveltuu projektipäälliköille sekä muille projektihallinnan ja -johtamisen tehtävissä toimiville. Se antaa uusia työkaluja, varmuutta ja osaamista projektien johtamiseen. Koulutus on suunniteltu yhteistyössä Sovelton ja Projektiyhdistyksen kanssa. 

Tässä tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Opintojen aikana kehität oman työyhteisösi käytäntöjä. Syvennyt organisaation projektien johtamiseen ja johtamisen kehittämiseen kokonaisvaltaisesti.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, jossa koulutus räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin ohjaajalta.

Uudistamme koulutusta parhaillaan ja päivitämme uudistuneen sisällön näille sivuille kevään aikana. Sitä ennen tarjonnassa on Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Kysy lisätietoja
Päivi Sinkkonen tarjoomapäällikkö 050 401 4638 paivi.sinkkonen@rastorinst.fi
2220 €
Koulutuksen kesto 12–18 kk

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.
 


Jokin muu koulutus?