Sisäinen some, Verkko

Innostu sosiaalisen median mahdollisuuksista työpaikan sisäisessä viestinnässä! Kurssilla opit, miten avoin tiedonkulku voi muovata työpaikasta tehokkaan ja oppivan yhteisön. Kurssin käytyäsi pystyt lanseeraamaan sopivat somekanavat sekä tiimisi että koko organisaation viestintään.

Sisäiset somekanavat saavat tiedon liikkumaan

Sosiaalisen median kanavia on alettu hyödyntää työpaikoilla tiimien sisäisen tiedonvaihdon apuna. Usein niiden käyttö on kuitenkin hallitsematonta: yksi tiimi viestii WhatsAppissa, toinen Slackissä ja kolmas pitää kiinni sähköpostista. Yhteisiä hyötyjä ei saada, ja tieto katoaa kanavaviidakkoon.

Tällä kurssilla tutustut tärkeimpiin sisäisen somen työkaluihin. Pääset pohtimaan, millaisia hyötyjä vuorovaikutteinen viestintä toisi teidän työpaikallenne ja opit, miten voit ottaa työpaikkasi viestintäkaaoksen haltuun sisäisiä somekanavia hyödyntäen. Opit asemoimaan sisäiset sosiaalisen median kanavat muiden viestintäkanavien, esim. intranetin rinnalle.

Kurssi sopii sisäisen viestinnän parissa työskenteleville viestintä- ja HR-asiantuntijoille. Sopiva hetki osallistua kurssille on tilanne, jossa pohditte uudelleen sisäistä viestintäänne tai tiimien ryhmätyötä. Kurssille voi tulla myös hakemaan innostusta jo käytössä olevan sisäisen somekanavan tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Kysy lisätietoja
Tarja Vikström osaamispäällikkö 040 573 0905 tarja.vikstrom@rastorinst.fi
Eliisa Seppänen palvelukoordinaattori 050 401 4816 eliisa.seppanen@rastorinst.fi
Tarjous 12.6. asti 935 € 1100 €
(+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1 kk
Koulutuspäivät 1 (etäyhteydellä)

Verkko
12.1.2023