Taloushallinto digiajassa F.E.C, Espoo

Rekrytointiin tähtäävä koulutus

15 työpaikkaa digitalisoituvan taloushallinnon kiehtovassa maailmassa! Koulutamme yhteistyössä TE-palveluiden kanssa digitaalisen taloushallinnon osaajia Uudenmaan alueen yrityksiin. Rekrytointiin tähtäävä koulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille ja sen tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.

Varmista digitaalisen taloushallinnon osaamisesi ja työllisty!

Taloushallinto digiajassa F.E.C on rekrytoiva koulutus rekrytoiva koulutus, jossa varmistat digitaalisen taloushallinnon osaamisesi työskennellen samanaikaisesti yhteistyöyrityksessä osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavissa työtehtävissä. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.

Millaisiin tehtäviin voi työllistyä?

Koulutuksen kautta voit työllistyä osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen taloushallinnon kiehtoviin tehtäviin aina avustavasta tasosta päällikkötasoon asti. Voit työllistyä esim. asiantuntijatehtäviin taloushallinnon järjestelmien pariin tai päästä tuottamaan, jalostamaan ja analysoimaan talouden dataa yritysjohdon käyttöön. Tehtävänimikkeesi voi olla esim. taloushallinnon assistentti, kirjanpitäjä, palkanlaskija, controller, talouspäällikkö tai digitaalisen taloushallinnon asiantuntija. Koulutus on myös erinomainen tilaisuus HR-ammattilaiselle laajentaa näkökulmaansa taloushallintoon.

Koulutuksen sisältö

Erittäin käytännönläheisen ja korkeatasoisessa koulutuksessa opettajinasi toimivat oman alansa arvostetut asiantuntijat, jotka perehdyttävät sinut kirjanpidon, verotuksen ja palkanlaskennan keskeisimpiin teemoihin taloushallinnon järjestelmällä. Ymmärrät taloushallinnon käytännöt ja toteutusmallit sekä automatiikan ja robotiikan mahdollisuudet. Valmiin koulutussisällön lisäksi sinulla on mahdollisuus valita henkilökohtaiseen osaamispolkuusi opintoja, jotka syventävät omaa osaamistasi ja tukevat yrityksen tavoitteita. Siksi koulutus on erinomainen tilaisuus päästä työskentelemään juuri sinua kiinnostavan taloushallinnon osa-alueen pariin.

Kuka voi hakea mukaan?

Voit hakea mukaan mikäli olet työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettu tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Sinulla tulee olla kaupallinen tai tekninen ammatillinen/korkeakoulututkinto tai työelämän kautta kertynyttä (kaupallisen tai teknisen) alan työkokemusta. Sujuva suomen kielen taito vaaditaan. Koska yhteistyöyritys ja tehtävä etsitään jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti, koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin.
 

  • Koulutus alkaa 3.2.2020 ja päättyy 1.8.2020.
  • Koulutuksessa on lomajakso: 22.-26.6.2020.

Haku on päättynyt.

 

Usein kysyttyä F.E.C -koulutuksista

 

Kysy lisätietoja
Marjo Heijari rekrytointikonsultti 050 562 4250 marjo.heijari@rastorinst.fi
Minna Wärilä palvelukoordinaattori 050 360 0064 minna.warila@rastorinst.fi
0 € Työvoimapoliittinen koulutus on osallistujille maksutonta.
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuspäivät 25

Koulutuspäivät
25 koulutuspäivää
Laajuus
Koulutuksen kokonaiskesto on 6 kk sisältäen 25 koulutuspäivää sekä työskentelyä yrityksessä 95 päivää.

Koulutuksen sisältö rakentuu mm. seuraavien teemojen ympärille:

  • Kirjanpidon perusteet ja tilinpäätöksen laatiminen
  • Yritys- ja arvonlisäverotuksen perusteet 
  • Sähköinen kirjanpito 
  • Laskutus, myyntireskontra ja perintä 
  • Ostolaskut, ostoreskontra ja hyväksymismenettely 
  • Palkanlaskennan perusteet ja työnantajan ilmoitusmenettely 
  • Digitaalinen taloushallinto ja taloushallinnon automaatio 

Valmiiden teemojen lisäksi sinulla on mahdollisuus valita henkilökohtaiseen osaamispolkuusi opintoja, jotka syventävät omaa osaamistasi ja tukevat yrityksen tavoitteita. Koulutuksen henkilökohtaistaminen suunnitellaan yhdessä tutorin kanssa ja tarvittaessa syventävät koulutuspäivät valitaan Markkinointi-instituutin yleisestä koulutustarjonnasta.


F.E.C on yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa toteutettua täydennyskoulutusta.

Usein kysyttyä F.E.C -koulutuksista

 

YHTEISTYÖSSÄ:

F.E.C-koulutus on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. F.E.C-koulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.


Jokin muu koulutus?