Etäkoulutus

Tunnetaidot HR-työssä

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 1 kk

Haluatko ymmärtää, miten tunteet vaikuttavat motivaatioon ja suorituskykyyn? Onko työssäsi tarpeellista tiedostaa tunteiden vaikutukset yksilön ja sitä kautta koko organisaation toimintaan? Syvennä taitojasi ja opi, miten henkilöstöammattilainen kääntää yksilöiden tunnekokemukset organisaation voimavaroiksi – näin uuden osaamisen arvo kaikuu liiketoimintahyötyyn saakka.

Alkaa


Hinta €
920 + alv 24%

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksessa opit, miten tunnetaitoja hyödynnetään HR-ammattilaisen arjessa. Syvennät osaamistasi tunteiden vaikutuksesta mm. motivaatioon, rekrytointiin, esihenkilötyöhön ja muutostilanteisiin. Ymmärrät, miten tunteet liittyvät yksilön ja organisaation menestykseen.

Opit kehittämään tunteiden tunnistamisen kykyä ja käsittelemään erilaisia tunnereaktioita. Koulutuksen jälkeen sinulla on keinoja kääntää työyhteisön tunnekokemukset voimavaratekijöiksi. Koulutuksen sisältö on räätälöity HR-ammattilaisille. Se sisältää runsaasti käytännön esimerkkejä ja harjoituksia.

Tunnetaidot HR-työssä on itsenäinen kurssi, joka voidaan liittää mm. Henkilöstöpäällikön tutkintoon tai HR-asiantuntijaohjelmaan.

Koulutuspäivät
20.4.2023, 5.5.2023