Työhyvinvoinnin sertifikaatti

Haluatko kehittyä työhyvinvoinnin asiantuntijana? Työhyvinvoinnin sertifikaatti on napakka koulutus HR-ammattilaiselle tai esimiehelle, joka haluaa kehittää organisaationsa työhyvinvointia suunnitelmallisesti. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Työhyvinvoinnin asiantuntijan koulutus

Työhyvinvoinnin asiantuntijana sinun tulee tunnistaa työhyvinvointiin vaikuttavat seikat ja johtaa työhyvinvoinnin kokonaisuutta ammattimaisesti. Työhyvinvoinnin sertifikaatti -koulutuksen opeilla osaat kehittää organisaatioosi toimintamalleja ja johtamistapaa, jotka parantavat henkilöstön työhyvinvointia. 

Työhyvinvointiin panostaminen maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti työn tuottavuutena, ylivertaisena asiakaskokemuksena ja liiketoiminnan tuloksina. Koska työhyvinvointi ei ole erillinen projekti vaan olennainen osa päivittäistä työtä, opit koulutuksessa kehittämään pitkäjänteisesti organisaatiosi työhyvinvointia. Koulutus todentaa ammattitaitosi työhyvinvoinnin osaajana olitpa sitten esimies tai HR:n tai työsuojelun ammattilainen.

Suoritat sertifikaatin puolessa vuodessa osallistumalla koulutus- ja seminaaripäiviin sekä tekemällä sinulle sopivaan aikaan verkko-opintoja. Osana valmennusta suoritat myös Työturvallisuuskeskuksen myöntämän Työhyvinvointikortin.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
2850 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 6 kk

Espoo
25.9.2020

Espoo
30.10.2020


kauppakamari-500x300

Työhyvinvoinnin sertifikaatti toteutetaan Rastor-instituutin ja Helsingin seudun kauppakamarin yhteistyönä.

Laajuus
Työhyvinvoinnin sertifikaatti sisältää 5 koulutuspäivää, laivaseminaarin sekä verkko-opiskelua. Sertifikaattiin vaaditut koulutukset on mahdollista suorittaa 6 kk aikana. Laajuus on 20 op.

Työhyvinvoinnin sertifikaatti sisältää seuraavat kurssit ja verkko-opinnot:

Työsuhteen ajankohtaispäivät  25.-26.11.2020

Kauppakamarin Työsuhteen ajankohtaispäivät tarjoaa monipuolisen katsauksen työhyvinvointiinkin vaikuttaviin työlainsäädännön uudistuksiin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Tänä vuonna perehdytään mm. työaikalain ja vuosilomalain muutoksiin, henkilökohtaisen työsuhteen päättämisperusteisiin ja yhteistoimintalakiin. Lisäksi syvennytään siihen, miten organisaation voimavarat suunnataan muutostilanteissa kohti yhteisiä tavoitteita. 

Työhyvinvointikortti-koulutus 25.9.2020 tai 30.10.2020 tai tammikuu 2021

Työhyvinvointikortti-koulutus opastaa ja rohkaisee sekä aloittamaan että kehittämään työyhteisön työhyvinvointia edistäviä prosesseja. Orientoidut aiheeseen ennen koulutuspäivää tekemällä työhyvinvointiarvion. Kurssin sisällöstä vastaa Työturvallisuuskeskus.
Ennakkotehtävä ja 1 koulutuspäivä

Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen -kurssi 8.-9.3.2021

Koulutuksessa määrittelet, mitä työhyvinvointi ja hyvinvoiva työyhteisö sinun organisaatiossasi tarkoittavat, ja luot suunnitelman niiden kehittämiseksi.
2 koulutuspäivää ja opiskelua verkossa, kesto 2 kk.

Henkilöstöpäivät 2021 -laivaseminaari 26.-28.5.2021

Henkilöstöpäivät 2021 -seminaarissa esitellään ajankohtaisia teemoja ja malleja mm. työhyvinvointiin. Seminaari on Kauppakamarin ja Henry ry:n järjestämä. Helsingin seudun kauppakamarin KoulutusOnline-verkkokoulutukset seuraavista teemoista:

  • Työlainsäädäntö
  • Vaikuta työhyvinvointiin
  • Itsensä johtaminen

Yht. n. 8 tuntia + runsaasti vapaaehtoista lisäaineistoaJokin muu koulutus?