Työteknikon koulutusohjelma

Tuotannon, rakennusalan tai tekniikan (mm. LVI, KVV ja IV) työnjohtajakoulutus
Koulutuksen kesto 18–24 kk

Pätevöidy työnjohtajaksi! Työteknikkokoulutus on käytännönläheistä ja joustavaa opiskelua työn ohessa. Valitset koulutuksen sisällön sen mukaan, millä teollisuuden, rakentamisen tai tekniikan alalla toimit. Koulutuksen syventävät ammatilliset opinnot tukevat oman alasi erityisvaatimuksia. Työteknikkokoulutuksen jälkeen voit toimia työnjohtajana, tiimivastaavana tai esimerkiksi tuotannonsuunnittelua ja -ohjausta sisältävissä asiantuntijatehtävissä.

Hinta €
5 790

Oppisopimuksella 4200 €.

Katso lisätiedot.

MAKSUTTOMAT TYÖTEKNIKKO-INFOT

Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infoon! Tilaisuudessa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Varmistut siitä, että koulutus on juuri sinua varten. Infotilaisuuteen voit osallistua etäyhteydellä.

Etene uralla tai päivitä osaamistasi työnjohtajana

Kaipaatko haasteita nykyiseen työhösi tai haluaisitko edetä urallasi? Ovatko työsi tai toimintaympäristösi muuttuneet, ja tarvitset uutta osaamista? Arvostetun työteknikkokoulutuksen työelämän asiantuntijakouluttajat varmistavat, että saat työnjohtajan tehtävässä vaadittavaa osaamista, joka kantaa läpi koko työelämän. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Työteknikon koulutusohjelmassa suoritetaan Opetushallituksen virallinen erikoisammattitutkinto sekä oman alasi erityisvaatimuksia syventävät ammatilliset opinnot. Osaamista kehitetään erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta. Koulutuksen suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. 

Miten hyödynnät työnjohtajakoulutusta työssäsi?

Koulutuksen jälkeen projektien ja urakoiden piuhat pysyvät hyppysissäsi. Perehdyt aikataulu- ja projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen, laadunvarmistukseen, työturvallisuuteen sekä alan lainsäädäntöön. Kehität esimies- ja vuorovaikutustaitojasi johtaaksesi tiimiäsi. Tämän työnjohdon koulutuksen jälkeen toimit pätevänä esihenkilönä tai työnjohtajana sekä teollisuudessa että työmailla. Käyntikorttiisi voit lisätä arvostetun Työteknikko-nimikkeen.

Kenelle Työteknikkokoulutus sopii?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai työnjohdon tehtäviin siirtyvä. Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esihenkilö- ja tiimivastaavan tehtävissä toimiville. Se sopii myös asiantuntijan ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille.

Näin pääset mukaan

Kun ilmoittaudut Työteknikon koulutusohjelmaan, kartoitamme yhdessä, minkä erikoisammattitutkinnon valitset ja mitkä syventävät ammatilliset opinnot sopivat parhaiten tilanteeseesi. Tutustu vaihtoehtoihin Koulutuksen sisältö -välilehdeltä.