Työteknikon koulutusohjelma, Turku

Tuotannon, rakennusalan tai tekniikan (mm. LVI, KVV ja IV) työnjohtajakoulutus

Pätevöidy työnjohtajaksi! Työteknikkokoulutus on käytännönläheistä ja joustavaa opiskelua työn ohessa. Valitset koulutuksen sisällön sen mukaan, millä teollisuuden, rakentamisen tai tekniikan alalla toimit. Työteknikkokoulutuksen jälkeen voit toimia työnjohtajana, tiimivastaavana tai tuotannonsuunnittelua ja -ohjausta sisältävissä asiantuntijatehtävissä.

Kiinnostuitko? Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infoon!

Työteknikon koulutusohjelman infotilaisuudessa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Varmistut siitä, että koulutus on juuri sinua varten. Infotilaisuuteen voit osallistua etäyhteydellä.

 

Etene uralla tai päivitä osaamistasi työnjohtajana

Kaipaatko haasteita nykyiseen työhösi tai haluaisitko edetä urallasi? Ovatko työsi tai toimintaympäristösi muuttuneet, ja tarvitset uutta osaamista? Arvostetun työteknikkokoulutuksen työelämän asiantuntijakouluttajat varmistavat, että saat työnjohtajan tehtävässä vaadittavaa osaamista, joka kantaa läpi koko työelämän. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Työteknikon koulutusohjelmassa suoritetaan Opetushallituksen virallinen erikoisammattitutkinto sekä ammattiaineopintoja. Osaamista kehitetään erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta. Koulutuksen suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. 

Miten hyödynnät työnjohtajakoulutusta työssäsi?

Koulutuksen jälkeen projektien ja urakoiden piuhat pysyvät hyppysissäsi. Perehdyt aikataulu- ja projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen, laadunvarmistukseen, työturvallisuuteen sekä alan lainsäädäntöön. Kehität esimies- ja vuorovaikutustaitojasi johtaaksesi tiimiäsi. Tämän työnjohdon koulutuksen jälkeen toimit pätevänä esimiehenä tai työnjohtajana sekä teollisuudessa että työmailla. Käyntikorttiisi voit lisätä arvostetun Työteknikko-nimikkeen.

Kenelle Työteknikkokoulutus sopii?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai työnjohdon tehtäviin siirtyvä. Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esimies-, tiimivastaavan tehtävissä toimiville sekä nokka- ja kärkimiehille. Se sopii myös asiantuntijana ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille.

Näin pääset mukaan

Kun ilmoittaudut Työteknikon koulutusohjelmaan, kartoitamme yhdessä, minkä ammatillisen tutkinnon valitset ja mikä ammattialakohtainen koulutusosio sopii parhaiten tilanteeseesi. Tutustu vaihtoehtoihin Koulutuksen sisältö -välilehdeltä.

Kysy lisätietoja
Piia Kiiski osaamispäällikkö 040 842 5670 piia.kiiski@rastorinst.fi