Viestijän tutkinto™

Haluatko kehittää viestintäosaamistasi ja ottaa haltuun uusia viestintätaitoja? Viestijän tutkinto on monipuolinen koulutus, joka kattaa viestijän työn keskeiset tehtävät suunnittelusta toteutukseen. Tutkinnossa voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat viestinnän kurssit laajasta kurssivalikoimastamme.

Viestintä tehostaa työskentelyä ja tuo tulosta

Ammattitaitoisena viestijänä edistät liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista ja rakennat toimivaa vuorovaikutusta työyhteisössä sekä sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. 

Koulutuksessa kirkastat kokonaiskuvan roolistasi viestijänä ja saat hyödyllisiä työkaluja oman työsi tehostamiseen. Saat ideoita viestinnän suunnitteluun ja keinoja vaikuttavaan vuorovaikutukseen. Harjoittelet erilaisten tekstien tuottamista ja kasvat kirjoittajana. Oman kurssipolkusi mukaisesti kehität sometaitojasi tai keskityt esimeriksi tapahtumamarkkinointiin, sisäiseen viestintään tai visuaalisten sisältöjen tuottamiseen. 

Jos haluat varmuutta nykyiseen työhösi viestinnän operatiivisissa tehtävissä tai tähtäät uusiin tehtäviin, Viestijän tutkinto tukee sinua tavoitteissasi. Koulutus sopii myös muun alan ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa viestinnän osaamistaan. Tutkinto ei edellytä alan työpaikkaa tai aiempaa kokemusta tiedottaja- tai viestintätyöstä.

Tutkinto oli aiemmin nimeltään Tiedottajan tutkinto, MTi.

Kysy lisätietoja
Tarja Vikström osaamispäällikkö 040 573 0905 tarja.vikstrom@rastorinst.fi
Eliisa Seppänen palvelukoordinaattori 050 401 4816 eliisa.seppanen@rastorinst.fi
Tarjous 12.6. asti 3230 € 3800 €
(+ alv 24%)

Hinta julkisen sektorin työntekijöille 3 400 € + alv 24 %.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 12 kk
Koulutuspäivät 9–10 etäyhteydellä

Verkko
10.10.2022