Yrittäjän ammattitutkinto, Oulu

Yrittäjä, hae osaaminen toteuttaa menestyksellistä ja tuloksekasta liiketoimintaa! Yrittäjän ammattitutkinnosta saat käytännön keinoja yritystoimintasi käynnistämiseen tai kehittämiseen. Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa.

Yrittäjän ammattitutkinto on tehokas tapa kehittää yrittäjyyteen liittyvää osaamistasi

Yrittäjän ammattitutkinto antaa sinulle osaamista yritystoiminnan suunnitteluun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Koulutuksessa opit hiomaan liiketoimintasuunnitelmasi timanttiseksi, löydät uusia keinoja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja parannat yrityksesi kilpailukykyä. Lisäksi opit rakentamaan yrityksen toiminnot tehokkaiksi ja kannattaviksi.

Tässä yrittäjäkoulutuksessa pääset kysymään asiantuntijoilta neuvoa oman yritystoimintasi kannalta tärkeistä asioista ja luot hyödyllisiä verkostoja. Opiskelet joustavasti ja erittäin käytännönläheisesti yritystoimintasi ohessa edistäen samalla omaa liiketoimintaasi.

Koulutus sopii yrittäjille tai yritystä perustamassa oleville henkilöille, sillä yrittäjän ammattitutkinnossa voit valita sinulle sopivan osaamisalan. Yritystoimintaa harkitseville sopii Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala ja yrittäjänä jo toimiville Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala.

Kysy lisätietoja
Ismo Salmela asiakkuuspäällikkö 050 477 9883 ismo.salmela@rastorinst.fi
400 € Mahdollisuus oppisopimukseen
Koulutuksen kesto 10–15 kk

Oulu
23.3.2020

Yrittäjän ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Valitset Rastor-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu yrittäjän ammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla: ePerusteet

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. 
Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (0–450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.


Jokin muu koulutus?