Yrittäjän ammattitutkinto, Turku

Yrittäjä, hae osaaminen toteuttaa menestyksellistä ja tuloksekasta liiketoimintaa! Yrittäjän ammattitutkinnosta saat käytännön keinoja yritystoimintasi käynnistämiseen tai kehittämiseen. Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa.

Yrittäjän ammattitutkinto on tehokas tapa kehittää yrittäjyyteen liittyvää osaamistasi

Yrittäjän ammattitutkinto antaa sinulle osaamista yritystoiminnan suunnitteluun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Koulutuksessa opit hiomaan liiketoimintasuunnitelmasi timanttiseksi, löydät uusia keinoja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja parannat yrityksesi kilpailukykyä. Lisäksi opit rakentamaan yrityksen toiminnot tehokkaiksi ja kannattaviksi.

Tässä yrittäjäkoulutuksessa pääset kysymään asiantuntijoilta neuvoa oman yritystoimintasi kannalta tärkeistä asioista ja luot hyödyllisiä verkostoja. Opiskelet joustavasti ja erittäin käytännönläheisesti yritystoimintasi ohessa edistäen samalla omaa liiketoimintaasi.

Koulutus sopii yrittäjille tai yritystä perustamassa oleville henkilöille, sillä yrittäjän ammattitutkinnossa voit valita sinulle sopivan osaamisalan. Yritystoimintaa harkitseville sopii Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala ja yrittäjänä jo toimiville Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala.

Kysy lisätietoja
Katriina Nurmio osaamispäällikkö 040 765 8890 katriina.nurmio@rastorinst.fi
400 € Mahdollisuus maksuttomaan oppisopimukseen.

Turku
19.3.2021