Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto, Oulu

Sinä voit olla yrittäjän paras tuki. Motivoidu aloittelevien yrittäjien auttamisesta tai jo pidempään toimineiden yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa vahvistat omaa asiantuntijuuttasi yritysneuvojana.

Hanki uutta osaamista yritysneuvontaan

Tule kehittämään omia toimintatapojasi ja opi hyödyntämään toimintaympäristön ja yhteistyösuhteiden tuntemustasi yritysneuvontatyössäsi. Saat työkaluja ja taitoja verkostotoiminnan ja yritysneuvontapalvelujen kehittämiseen, ja pystyt hoitamaan yritysneuvontaa laadukkaasti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Koulutus on suunnattu yritysneuvojille tai yritysneuvonnan tehtäviin siirtyville. Koulutus soveltuu hyvin myös henkilöille, jotka harjoittavat yritysneuvontaa muun työn ohessa. Osallistujat voivat toimia yritysneuvontaorganisaatioiden ohella myös monilla muilla toimialoilla kuten tilitoimistoissa, rahoitus- ja vakuutusalalla sekä erilaisissa konsultti- ja asiantuntijapalveluja tarjoavissa yrityksissä.

Suoritat arvostetun yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon oman työsi ohessa ja sovellat oppimaasi käytännön työtehtävissäsi. Teet omaan työhösi liittyvän kehittämisprojektin suunnitelman ja laadit verkostojen hyödyntämissuunnitelman. Kehität näin oman työyhteisösi käytäntöjä jo opintojen aikana. Saat niihin ohjausta työelämän kokeneilta asiantuntijoilta.

Kysy lisätietoja
Satu Puhakka asiakkuuspäällikkö 0400 560 700 satu.puhakka@rastorinst.fi
450 €

Edellyttää oppisopimuksen.
Ilman oppisopimusta 960 €.

Koulutuksen kesto 12–15 kk
Koulutuspäivät 7–8 + verkkokurssit

Oulu
1.11.2021