Kupliiko sinussa aito halu auttaa yrityksiä menestymään? Sytytkö asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta? Vaikuttuuko asiakas osaamisestasi? Jos näiden lisäksi asiakaskohtaamiset ovat vahvuuksiasi, kuulostat kovasti uudelta asiakkuuspäälliköltämme. 

Asiakkuuspäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti koulutus- ja valmennusratkaisuidemme asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden kehittämisestä Pohjois-Suomessa työskennellen osana valtakunnallista myyntitiimiämme.

Kartoitat asiakkaiden osaamistarpeita ja olet kiinnostunut siitä, mitä Pohjois-Suomen yrityskentässä tapahtuu ja miten Rastor-instituutin palvelu- ja koulutuskokonaisuuksilla voidaan vastata näihin kehittymishaasteisiin.

Avoin työpaikka, asiakkuuspäällikkö Ouluun.

Työarkesi koostuu asiakkaan tarpeeseen kohdennettujen valmennus- ja koulutusratkaisujen suunnittelusta ja myymisestä sekä käytännön toteutuksen järjestelyistä yhdessä kollegoidesi ja laajan asiantuntijaverkostomme kanssa. Olet tärkeässä roolissa tukemassa ihmisiä oman urapolun suunnittelussa.

Moni koulutuskokonaisuuksista on meillä jo valmiina, mutta aktiivisuudellasi pääset luomaan myös paljon uutta. Olet sielultasi ratkaisija: sinulle palkitsevinta on päästä win-win-tilanteeseen. Motivoidut näkyvistä tuloksista ja kumppanuuksien syventämisestä.  

Asiakkuuspäällikön menestykset avaimet

Arvostamme kaupallista korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ja osaamista asiakashankinnasta, asiakkuuksien johtamisesta sekä ratkaisumyynnistä B2B-sektorilla. On hienoa, jos sinulla on jo nyt kokemusta ELY-hankkeista.

Työssäsi tarvitset hyviä priorisointi- ja yhteistyötaitoja. Kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä taito omaksua uusia asioita nopeasti auttavat sinua eteenpäin työssäsi. Viestit sujuvasti ja vakuuttavasti sidosryhmiesi kanssa. Alkuun pääsemisessä helpottaa, jos sinulla on valmiit verkostot Pohjois-Suomessa, erityisesti Oulun talousalueella.

Sinun on helppo tehdä työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta. Ihmiset Rastor-instituutissa ovat omien osaamisalueidensa ammattilaisia ja työskentelevät yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Miksi valita Rastor-instituutti?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja monipuolisen roolin, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja kasvattamaan omaa osaamistasi. Pyöräytämme työsi käyntiin hyvällä perehdytyksellä, jonka jälkeen saat meiltä jatkuvan taustatuen työllesi.

Teemme työtämme modernissa työyhteisössä, ja jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen ovat meillä avainasemassa. Työssäsi on kilpailukykyinen palkkaus, kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen ja urakehitykseen.

Työskentelemme hybridimallilla yhdistäen etä- ja lähityötä tilanteen mukaan. Konttorisi on Oulun toimistomme, mutta päästäksesi sujuvasti liikkumaan asiakkaidesi luo edellytämme mahdollisuutta käyttää omaa autoa. 

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Sytyitkö? Soita Maurille!

Jos haluat jutella tehtävästä tai kysyä työskentelystä meillä, soitathan asiakkuusjohtaja Mauri Haloselle, hän kertoo mielellään lisää. Maurin tavoitat parhaiten ti 29.8.2023 klo 15.00-16.00 ja ke 6.9.2023 klo 9.00-11.00 numerosta 040 5669 644 tai mauri.halonen@rastorinst.fi. Häneltä voit myös kysyä lisää asiakkuuspäällikön palkkahaarukasta. 

Lisätietoja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Henna Alho puh. 050 3060 580 tai henna.alho@eilakaisla.fi

Hae näin

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 10.9.2023. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja asiakkuuspäällikkö valitaan tiimiin mahdollisimman ketterästi. Työsuhde solmitaan Rastor-instituutin kanssa. Tervetuloa yhdeksi meistä!

Rastor-instituutti 

Me Rastor-instituutissa kannustamme ja kehitymme yhdessä. Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluksessamme on noin 160 työelämän asiantuntijaa.
 
Rastor-instituutin visio on olla Suomen halutuin valtakunnallisesti paikallinen työelämän uudistaja. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. 
Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst

Jaa sivu