Avoin työpaikka: Asiakkuuspäällikkö Tampereelle

Julkaistu 19.3.2020

Inspiroidutko asiakastyöstä? Sytytkö asiakkaiden ongelmien ratkaisusta? Vaikuttuuko asiakas sinusta? Haemme asiakkuuspäällikköä Tampereelle.

rastor-instituutti-yritysvalmennus.png

Rastor-instituutin asiakkuuspäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden kehittämisestä – ja haluat tehdä tulosta. Osaat kartoittaa asiakkaiden osaamistarpeita ja olet sielultasi ratkaisija: sinulle palkitsevinta on päästä win-win-tilanteeseen, jossa voittajia ovat sekä asiakas että palveluntarjoaja.

Rastor-instituutin asiakkuuspäällikkönä vastuullesi kuuluu asiakkaan tarpeeseen kohdennettujen valmennusratkaisujen suunnittelu ja myyminen sekä käytännön toteutuksen järjestelyt yhdessä kollegoiden ja laajan asiantuntijaverkostomme kanssa.

Odotamme sinulta

  • osaamista asiakashankinnasta sekä ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille
  • ymmärrystä palveluliiketoiminnasta
  • verkostoja erityisesti Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä
  • sujuvia viestintä-, yhteistyö- ja vaikuttamistaitoja
  • matkustusvalmiutta kotimaassa
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, mutta myös taitoa viedä projektit yhdessä maaliin.

Näemme etuna kokemuksen valmennustoiminnasta ja konsultoinnista. Kerrothan hakemuksessasi myös, jos sinulla on kokemusta asiakkaan kannattavaan kasvuun ja tulosparannuksiin tähtäävien palveluratkaisujen konseptoinnista ja rakentamisesta.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän ja monipuolisen roolin, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja kasvattamaan omaa osaamistasi. Pyöräytämme työsi käyntiin nopealla aikataululla ja hyvällä perehdytyksellä, minkä jälkeen saat meiltä jatkuvan taustatuen työllesi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat henkilöstöedut. 

Rastor-instituutissa odotamme sinua 150 ammattilaisen voimin. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia. Tutustu toimintaan www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissa @Rastorinst.

Tehtävä on vakituinen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, myy osaamisesi meille ja täytä hakemuksesi sekä cv:si palkkatoiveen kera viimeistään pe 10.4.2020 kumppanimme Eilakaislan palvelussa.

Lisätietoja tehtävästä: 

  • Eilakaisla: aluepäällikkö Tero Ojaniemi, puh 040 5548 005, tero.ojaniemi@eilakaisla.fi.
  • Rastor-instituutti: aluejohtaja Mika Irenius, puh 040 5526 294, ke 1.4. klo 9-17 ja pe 3.4. klo 9-12
  • Rastor-instituutti asiakkuuspäällikkö Marko Lukkari, puh. 050 570 4250, ke 18.3. klo 12–16 ja to 19.3. klo 8–11.


Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Se kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutin toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. 

Jaa sivu