Avoimet työpaikat: Kaksi osaamispäällikköä, Espoo

Julkaistu 24.6.2020

Etsimme joukkoomme kahta osaamisen kehittämisestä ja aikuisopiskelijoiden oppimiskokemuksista innostuvaa osaamispäällikköä.

Osaamispäällikkönä pidät koulutustoteutusten langat käsissäsi jämäkällä otteella sekä kehität vastuualueesi koulutuksia asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti. Luotsaat opiskelijoitamme heidän oppimispolullaan koulutuksen eri vaiheissa ja luot keskustellen heille yksilölliset kehittymissuunnitelmat.

Rastor-instituutti aikuiskoulutus.

Olet etsimämme osaamispäällikkö, jos sytyt asiakaspalvelusta ja tunnistat myynnilliset mahdollisuudet asiakastyössä. Olet liiketoimintaorientoitunut ja motivoidut tuloksista. Innostut asiakaslähtöisestä kehittämisestä sekä uusien, myös digitaalisten oppimisratkaisujen luomisesta. Astut luontevasti myös isomman opiskelijaryhmän eteen.

Odotamme sinun huolehtivan vastuullisesti omien koulutustesi koordinoinnista sekä käyttävän vaivatta erilaisia järjestelmiä. Tukena työssä onnistumiselle ovat ammattitaitoiset tiimikollegat, ja yhteistyössä arvostamme kehittävää työotetta. 

Olet opiskelijoiden ensisijainen kontakti organisaatiossamme, joten odotamme sinun luovan positiivisella persoonallasi ja järjestelmällisillä työtavoillasi ylivertaista asiakaskokemusta. Työsi merkityksellisyys syntyy asiakkaiden kohtaamisista, ja aikuisopiskelijoidemme vaikuttavat kasvutarinat sekä koulutusten vastuullinen hoitaminen innoittavat sinut hyviin tuloksiin.

Pedagogisesta pätevyydestä tai kasvatus- tai aikuiskasvatustieteen opinnoista on hyötyä ohjatessasi aikuisopiskelijoita. Ennen kaikkea olet kuitenkin ihmisten ihminen, jonka puoleen opiskelijoidemme on helppo kääntyä kysymyksineen, haasteineen ja onnistumisineen.

Etsimme kahta osaamispäällikköä. Kummallakin osaamispäälliköllä on vastuullaan koulutuksia ja asiakkaita omalta erityisalueeltaan. Toivomme sinulta kokemusta erityisalueelta tai kiinnostusta alan teemoihin, mutta se ei ole välttämätöntä.

Etsimiemme osaamispäälliköiden koulutusalat ovat seuraavat, ja arvostamme valmiutta myös vastuualueen muutoksiin roolisi kehittyessä: 

  • Palvelut ja tekniikka: tuotekehitys, yrittäjyys ja yritysneuvonta, kiinteistönvälitys, isännöinti 
    ​​​​​​​
  • Johtaminen ja HR: johtaminen, esimiestyö, henkilöstöhallinto ja työhyvinvointi

Kumpikin osaamispäällikön tehtävistä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä modernit toimistotilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Työnantajan hyvä maine ja tunnettu brändi takaavat vahvan alun urallesi Rastor-instituutissa.

Odotamme sinua 140 ammattilaisen voimin. Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst. 

Tee tunnistettava muutos urallesi ja lähetä hakemus! Voit hakea vain toiseen osaamispäällikön tehtävään tai molempiin. Odotamme hakemustasi saapuvaksi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään pe 31.7.2020 osoitteeseen rekrytointi@rastorinst.fi. Merkitse viestisi aiheeksi Osaamispäällikkö / Palvelut ja tekniikka tai Osaamispäällikkö / Johtaminen ja HR tai Osaamispäällikkö / molemmat tehtävät

Voit kysyä meiltä lisätietoja tehtävistä puhelimitse:

  • Palvelut ja tekniikka: liiketoimintapäällikkö Tuomo Talvitie, p, 040 669 4148, torstaina 2.7. klo 10–11 tai torstaina 23.7. klo 13–14. 
  • Johtaminen ja HR: liiketoimintapäällikkö Katri Kanerva, p, 040 680 7715, maanantaina 29.6. klo 10–11 tai tiistaina 21.7. klo 10–11. 
Jaa sivu