Avoin työpaikka: Liiketoimintapäällikkö, Espoo

Julkaistu 27.5.2020

Etsimme joukkoomme Espooseen koulutus- ja urapalveluista innostunutta liiketoimintapäällikköä.  
Liiketoimintapäällikkönä vastaat liiketoimintatiimisi tuloksellisuudesta ja tiimin tuottaman työn laadusta.

Rastor-instituutti aikuiskoulutus.

Olet etsimämme liiketoimintapäällikkö, jos sinua draivaavat näkyvät tulokset, olet valmis sitoutumaan organisaatiomme tavoitteisiin ja hehkut positiivista ja muutoshakuista asennetta. 

Haluamme sinun onnistuvan tiimisi esimiehenä, joten odotamme aiempaa esimieskokemusta asiantuntijaorganisaatiossa. Edellytämme vahvaa näyttöä yhteistyökyvystä ja jämäkästä asioiden edistämisestä sekä arvostavaa ja valmentavaa otetta esimiestyössä. Arvostamme korkeakoulututkintoa sekä ymmärrystä koulutusliiketoiminnasta ja uusien palvelujen kehittämisestä.

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia osaamisen kehittämisen ammattilaisia.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Sinun on helppo rakentaa työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta. 

Odotamme sinua 140 ammattilaisen voimin vahvistukseksi. Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tutustu toimintaan www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissa @Rastorinst.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian. 
Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään pe 12.6.2020 osoitteeseen rekrytointi@rastorinst.fi. Merkitse viestiisi otsikoksi ”Liiketoimintapäällikkö”.  

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä puhelimitse liiketoimintajohtaja Kirsti Miettiseltä pe 29.5.2020 klo 11.30–13.30 tai to 4.6. klo 10.00–12.00 numerosta 050 384 1762.

Jaa sivu