Avoin työpaikka: opintosihteeri

Julkaistu 21.12.2020

Etsimme tarkkaa ja tunnollista opintosihteeriä vahvistamaan Rastor-instituutin tutkinto- ja oppisopimuspalvelut -tiimiä. Aloitus tehtävässä on tammikuun 2021 aikana ja määräaikainen sopimus tehdään kesäkuun 2021 loppuun asti, mahdollinen jatko täsmentyy myöhemmin. 

Avoin työpaikka: opintosihteeri.

Tehtävän sisältö

Tehtävässä tulet keskittymään dokumentaatioon, mm. opintohallinnon asiakirjojen sekä opiskelijarekisterien tehtäviin sekä arkistointiin. Pääset myös osallistumaan muihin tiimiä avustaviin hallinnollisiin tehtäviin. 

Toimit tärkeässä roolissa ja työlläsi on suuri merkitys sekä oman tiimin että koko organisaation kannalta. Toivomme sinun olevan työotteeltasi ehdottoman huolellinen ja tarkka. Pystyt hahmottamaan hyvin tietoa sekä luettua tekstiä ja ymmärrät työsi merkityksen kokonaisuuden kannalta. Teet työsi aina parhaasi mukaan ja haluatkin tuntea ylpeyttä työsi hyvästä laadusta.

Työskentelet osana neljän hengen tiimiä, jonka jäsenet auttavat ja tukevat toisiaan. Osaat myös itse kysyä ja selvittää asioita tarvittaessa. Et vierasta rutiineja ja olet myös valmis oppimaan uutta. Organisaatiossa kehitetään dokumentaatiota koko ajan, ja tässä sinulla on mahdollisuus tuoda omia näkemyksiäsi esiin. Tarvittaessa autat mielelläsi sekä organisaation sisäisiä asiakkaita että opiskelijoita dokumentteihin liittyvissä kysymyksissä. 

Sinulla on hyvät perusvalmiudet IT-järjestelmien ja MS Officen osalta sekä toivomme intoa oppia myös uusia opintohallintojärjestelmiä. Odotamme sinulta kokemusta soveltuvista toimistotehtävistä, erityisesti arvostamme dokumentaatioon liittyvää työkokemusta. 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana ammattilaisista koostuvaa organisaatiota, sekä yhteen hiileen puhaltavan ja osaavan tiimin tuen työllesi. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / heidi.martiala-welin@eilakaisla.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.12.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.

Jaa sivu