Etsimme asiakkaista ja oppimisesta innostuvaa palvelukoordinaattoria Kuopioon. Kuulostaako asiakastyö ja koulutusten koordinointi sinulta? Jos sinua kiinnostaa kiva tiimi, jossa kuulee ja näkee osaamisen kehittymisen ja pääsee itsekin kehittymään, tule meille! 

Työsi on monipuolista koulutuspalveluiden koordinointia. Huolehdit koulutusten käytännön toteutuksista ja yhteydenpidosta osallistujiin ja kouluttajiin. Teet palautekyselyitä ja stilisoit koulutusmateriaaleja, ylläpidät verkko-oppimisympäristöä sekä opiskelijatietojärjestelmää. Pidät huolta tilavarauksista sekä ostolaskujen tarkistamisesta ja tiliöinnistä.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä projektiosaamista. On oleellista, että haluat oppia uutta, viihdyt monipuolisessa työroolissa ja toimit luontevasti vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa. 

Menestyt palvelukoordinaattorina, jos olet sujuva viestimään sekä suullisesti että kirjallisesti, omaksut nopeasti uusia järjestelmiä ja sinulla on hyvät IT-taidot.

palvelukoordinaattori_rekry600x350.jpg

Mitä tarjoamme

On erinomaista, että sinulla on positiivinen asenne ja saat opiskelijat tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Olet huolellinen, etkä arkaile kiirettäkään. Kehität mielelläsi sekä itseäsi että omaa työtäsi ja pidät siitä, että työpäiväsi sisältää sekä vaativampia tehtäviä että rutiiniluontoisempaa työtä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn osana mukavaa tiimiä, jossa jokainen kantaa vastuun omasta työstään auttaen myös muita tilanteen mukaan. Voit olla vasta työurasi alussa tai jo kokenut tekijä – pääasia on can do -meininki. Tarvittava osaaminen voi olla hankittu työkokemuksen tai koulutuksen kautta, täsmäosaamisen tehtävään saat huolellisen perehdytyksemme kautta. 

Hae vaikka heti!

Jos työ kuulostaa omalta ja haluat mukavaan Kuopion tiimiin, laita hakemus tulemaan viimeistään 16.3.2023. Toivomme, että pääset aloittamaan mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen ja sopimus tehdään 31.12.2023 saakka. 

Työ on osa-aikainen. Viikkotuntimäärä on 10-25 h ja työn tekeminen joustavaa: välillä voit työskennellä koko päivän ja välillä tunteja on vähemmän. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa.

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja palvelukoordinaattori aloittaa meillä heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme hakemustasi, on kiva kuulla sinusta!

HAE TEHTÄVÄÄN

Sytyitkö? Kysy lisätietoja!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja palvelukoordinaattorin työstä, olethan yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Saijaseen, hänet tavoittaa puh. 030 6090 126 ja ella.saijanen@eilakaisla.fi.


Keitä olemme?

Me Rastor-instituutissa kannustamme ja kehitymme yhdessä. Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.   
 
Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluksessamme on noin 160 työelämän asiantuntijaa. 
  
Rastor-instituutin visio on olla Suomen halutuin valtakunnallisesti paikallinen työelämän uudistaja. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvä
t. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst

Jaa sivu