Avoin työpaikka: Tuote- ja palvelukehityksen osaamispäällikkö

Julkaistu 18.2.2020

Etsimme kollegaksemme tuote- ja palvelukehityskoulutusten osaamispäällikköä. Huolehdit tuote- ja palvelukehityskoulutusten opiskelijoista, loistat koulutusten kehittäjänä ja sisältövastaavana sekä kouluttajan roolissa.

aikuisopiskelu-janne-elina-outi5.jpg

Haku on päättynyt. Kiitos hakijoille!

Odotamme sinun tuntevan palvelu- ja tuotekehityksen prosessit, jotta voit kehittää koulutuksia asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti. Lisäksi arvostamme kokemusta koulutusalalta sekä digitaalisten oppimisratkaisujen käytöstä tai jopa kehittämisestä, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut koulutusalan saloihin. Toivomme, että ketterät projektit ja asiakaslähtöisyys ovat sinulle toimintatapoina tuttuja. Astut luontevasti myös isomman opiskelijaryhmän eteen ja käytät vaivatta erilaisia järjestelmiä. 

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi, insinööri tai vastavalmistunut diplomi-insinööri, ja olet tehnyt palvelu- ja tuotekehityksen parissa työtä vähintään muutaman vuoden ajan. 

Viihdyt Rastor-instituutissa, mikäli koet merkityksellisiksi asiakkaiden kohtaamiset, innostut aikuisopiskelijoiden oppimiselämyksistä ja vaikuttavista kasvutarinoista sekä sytyt saadessasi kehittää koulutuksia ja hoitaa niiden järjestelyjä vastuullisesti. 

Saat työllesi liiketoimintayksikkösi ja tuote- ja palvelukehityskoulutuksista vastaavan tiimin tuen. Kollegasi ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia alan ammattilaisia. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä modernit toimistotilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Työnantajan hyvä maine ja tunnettu brändi takaavat vahvan alun urallesi Rastor-instituutissa. 

Rastor-instituutissa odotamme sinua 150 ammattilaisen voimin. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia. Tutustu toimintaan www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissa @Rastorinst.

Tehtävä on vakituinen. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa puhelimitse Rastor-instituutin liiketoimintapäällikkö Tuomo Talvitie tiistaina 25.2. klo 9–11 tai perjantaina 28.2. klo 13–15. Tuomon tavoitat numerosta 040 669 4148. Lisätietoja antaa myös Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524,  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (ei tavoitettavissa 20.-21.2).

Tee tunnistettava muutos urallesi ja lähetä hakemus! Odotamme hakemustasi saapuvaksi cv:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, viimeistään pe 6.3.2020. Täytä hakulomake. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

rastor-instituutti-yritysvalmennus.png
Jaa sivu