Rekrytoi osaaja ohituskaistalta

Etsitkö yritykseesi uutta osaajaa mutta sinulla ei ole aikaa hoitaa rekrytointiprosessia? Rekrytointipalvelumme osaajaverkostosta rekrytoit helposti ja nopeasti. Kartoitamme osaamistarpeesi ja ehdotamme tehtävään ja työyhteisöön parhaiten soveltuvia osaajia. Täydennämme aina uuden työntekijän osaamisen tiimisi tai yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Motivoituneet osaajat ovat valmiita aloittamaan nopeallakin aikataululla esimerkiksi markkinoinnin ja viestinnän, myynnin tai talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä. Lue lisää >

Juuri nyt voit löytää osaajan myös rekrytoivasta koulutuksesta!

Rekrytoiva koulutus on helppo ja riskitön tapa kasvattaa uusi osaaja yritykseen. Tutustu syksyllä alkaviin, kuuden kuukauden mittaisiin rekrytoiviin koulutuksiin:

Business Buusteri, Pohjois-Pohjanmaa
Korkeakoulutettu nuori esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallintoon, myyntiin, markkinointiin ja viestintään, palvelumuotoiluun tai projektitehtäviin. Aloitus 31.10.2022 mennessä

HR-asiantuntija F.E.C, Uusimaa
Osaava tekijä tukemaan liiketoimintasi, henkilöstösi ja asiakkaidesi menestystä sekä hoitamaan käytännön HR-tehtäviä lakien ja säännösten mukaisesti. Aloitus 19.9.- 31.10.2022.

HR-asiantuntija F.E.C, Häme, Kaakkois-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa
Osaava tekijä tukemaan liiketoimintasi, henkilöstösi ja asiakkaidesi menestystä sekä hoitamaan käytännön HR-tehtäviä lakien ja säännösten mukaisesti. Aloitus 24.10.-1.12.2022.

Digital Marketing & Social Media F.E.C, Uusimaa
Vahvistusta digitaaliseen markkinointiin! Monipuolisesta koulutuksesta voit löytää osaajaan laajasti erilaisiin digitaaliseen markkinoinnin tehtäviin. Aloitus 10-11/2022.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Leea-Pacheco.jpg

Leea Pacheco
Rekrytointikonsultti
leea.pacheco@rastorinst.fi
Puh. 050 529 6410

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Näin asiakkaamme onnistuivat rekrytoinnissaan:

Kolme syytä valita Rastor-instituutin rekrytointipalvelut:

Näin uuden osaajan rekrytointi etenee: