Business Buusteri, Pohjois-Pohjanmaa

Lisäbuustia liiketoimintaan! Etsitkö osaajaa talous- ja henkilöstöhallintoon, myyntiin, markkinointiin ja viestintään, palvelumuotoiluun tai erilaisiin projektitehtäviin? Business Buusteri -rekrytoivasta koulutuksesta voit löytää uuden kyvyn vahvistamaan liiketoimintaasi ja kasvamaan asiantuntijarooliin. Etsimme yhteistyöyrityksiä Pohjois-Pohjanmaan alueelta Business Buusteri -rekrytoivan koulutuksen osallistujille. 

Yritys valitsee koulutuksen hakijoista soveltuvimman henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava työskentelee yrityksessä sekä opiskelee samanaikaisesti Rastor-instituutissa noin 20 prosenttia työajasta.

Koulutuksessa perehdytään liiketoiminnan keskeisiin osa-alueisiin: talous- ja henkilöstöhallintoon, myyntiin, markkinointiin, palvelumuotoiluun ja viestintään sekä projektinhallintaan ja itsensä johtamiseen. Lisäksi koulutettavat syventyvät oman kiinnostuksensa ja yrityksesi tarpeen mukaan joko 

  • digitaaliseen myyntiin ja verkkokauppaan tai 
  • digitaaliseen markkinointiin ja data-analytiikkaan.

Voit siis löytää osaajan erityyppisiin tehtäviin, ja samalla mahdollistaa urapolun seuraavan askeleen. Löydä kultajyvä vaivattomasti rekrytoivan koulutuksen kautta ja kasvata uusi osaaja yrityksesi palvelukseen.

Rekrytoivan koulutuksen edut yritykselle

Rekrytoiva koulutus on helppo ja riskitön väylä arvioida uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja saada uusi ammattilainen yrityksen palvelukseen. Koulutuksen päättyessä voit palkata valmiiksi perehdytetyn, vastakoulutetun osaajan suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Aikataulu

Rekrytoiva koulutus alkaa joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan 1.8.–31.10 ja kestää kuusi kuukautta. Koulutettava työskentelee yrityksessäsi 100 päivää sekä opiskelee Rastor-instituutissa 20 päivää. Koulutuksen päättyessä voit halutesssasi palkata koulutettavan suoraan työsuhteeseen.

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana koulutettava työskentelee yrityksessä ja osallistuu Rastor-instituutin järjestämiin koulutuspäiviin. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Hinta

Hakijoiden esittely on maksutonta. Jos hakijoista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, rekrytoivan koulutuksen hinta on 1000 €/kk/hlö + alv 24 %.

Miten edetä? 

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien hakijoiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Heidi Romppainen
asiakkuuspäällikkö, Rastor-instituutti
p. 050 569 8912
heidi.romppainen@rastorinst.fi

Mauri Halonen
asiakkuusjohtaja, Rastor-instituutti
p. 040 566 9644
mauri.halonen@rastorinst.fi

rekrykoulutusprosessi-yrityksille.jpg

Business Buusteri -rekrytoivan koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu yhteisistä opinnoista sekä valinnaisista kurssipaketeista (valitaan joko paketti A tai paketti B).

Yhteiset opinnot
Sparraat urasuunnittelu- ja itsensä johtamisen taitojasi sekä perehdyt työlainsäädäntöön, -hyvinvointiin sekä työyhteisön viestintään. Syvennyt asiakkuuksien hoitoon myynnin ja asiantuntijuuden näkökulmista vahvasti digilasit silmillä. Tutustut myös palvelumuotoilun saloihin ja opit hyödyntämään palvelumuotoilua työssäsi. Ja koska busineksen buustaaminen ei onnistu ilman hyvää lukujen ja tilinpäätöksen analysoinnin ja hyödyntämisen taitoja, otat nämäkin asiat haltuun case-esimerkkien kautta.

Valinnainen kurssipaketti A: Digitaalinen myynti ja verkkokauppa
Jos olet aina halunnut oppia rakentamaan toimivan verkkokaupan, on kurssipaketti A valintasi. Katsot asioita niin kauppiaan kuin asiakkaankin silmin, ja vahvistat valmiuksiasi kohdata asiakas myyntityön eri vaiheissa. Saat myös työkalut tehokkaaseen myyntidatan metriikan ja tunnuslukujen hyödyntämiseen kannattavien tuotteiden identifioimiseksi.

Valinnainen kurssipaketti B: Digitaalinen markkinointi ja data-analytiikka
Jos some on toinen kotimaasi ja/tai haluat oppia hyödyntämään sen mahdollisuuksia busineksen buustaamisessa, on kurssipaketti B oivallinen valinta. Some on paitsi kivaa viihdettä myös tehokas markkinointikoneisto, josta opit ottamaan tehot irti. Lisäksi hahmotat asiakaskokemuksen monikanavaisessa toimintaympäristössä sekä tunnistat, hankit ja yhdistät relevanttia tietoa asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Ja mitäpä olisi somemarkkinoinnin ja -myynnin osio ilman SEOa ja verkkoanalytiikkaa? Ei mitään, joten niihinkin saat toimivat pro tipsit!

Business Buusteri -rekrytoiva koulutus on ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta. Rekrytoiva koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Rekrytoiva koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisten TE-palveluiden kanssa.