Projektijohtamisen asiantuntija F.E.C, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Kaakkois-Suomi, Keski-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Lappi

Tarvitsetko yritykseesi tuloksellista projektijohtajaa? Projektijohtamisen asiantuntija F.E.C -koulutuksesta saat uuden osaajan hallitsemaan ja johtamaan projekteja onnistuneesti.

Rekrytoivassa Projektijohtamisen asiantuntija F.E.C -koulutuksessa hakija osallistuu Rastor-instituutin korkeatasoiseen ja monipuoliseen koulutukseen. Hän soveltaa oppimaansa käytäntöön työskentelemällä samanaikaisesti osaamistaan ja kiinnostustaan vastaavissa työtehtävissä yrityksessäsi. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.

Koulutettava oppii ymmärtämään projektikokonaisuuden aina ideoinnista ja suunnittelusta projektiraportointiin. Hän osaa asettaa projektille tavoitteet ja aikataulun, arvioida projektin riskejä ja suunnitella sekä seurata projektin kannattavuutta. Hän ohjaa projekteja asiantuntevasti hyödyntäen nykyaikaisia viestinnän, vuorovaikuttamisen ja valmentavan ohjaamisen keinoja. 

Lisäksi koulutus valmentaa IPMA D/C -sertifikaatin suorittamiseen ja koulutettavan on mahdollista koulutuksen puitteissa suorittaa maksutta IPMA D-sertifikaatti. Lue lisää IPMA-sertifioinneista

Näin uuden osaajan rekrytointi etenee: 

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat F.E.C -koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana henkilö työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Rastor-instituutin koulutuksen sekä yrityksessä käytännön työtehtävissä. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus koulutusjakson päätyttyä tai sen aikana.

Ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa yrityksesi tarpeen mukaan 16.5.–13.6.2023, kun sopiva koulutettava löytyy. Koulutussopimuksen kokonaiskesto on kuusi kuukautta sisältäen 100 päivää yrityksessä työskentelyä sekä 20 päivää koulutusta Rastor-instituutissa. Koulutus sisältää 5 päivää lomaa ajalla 24.7.–28.7.2023

Hinta

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1400 €/kk/hlö + alv 24 %.

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien ehdokkaiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan


Koulutuksen sisältö

  • Projektijohtaminen 
  • Itsensä johtaminen ja oman johtajuuden kehittäminen 
  • Strategialähtöinen projektointi 
  • Johtamisviestintä ja vuorovaikuttaminen projekteissa 
  • Valmentava ihmisten ja suoritusten johtaminen 
  • Talouden tunnusluvut projektijohtamisen välineenä 
  • Työyhteisön kehittämisen johtaminen projektiympäristössä 
  • Projektiasiakkuuksien johtaminen 
  • Tiedolla johtaminen

F.E.C-koulutus (Further Educated with Companies) on ELY-keskusten hankkimaa työvoimakoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille. F.E.C-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen TE-palveluiden kanssa.